![]() |
Odp: Błąd.
I co, Freya? Zainstalowałaś ponownie? Działa ci wszystko? :) Mam nadzieję, że tak, bo znam ten ból, gdy nie działa. :D
|
- jak ja kocham to zasrane gówno -
X.x Mam jeszcze jedno pytanie. Nie wiem, jakim cudem, ale u mnie są tak jakby dwa foldery TS2. W jednym, na D, jest tylko TSBin, CSBin i TSData. Właśnie tam zainstalowałam wszystkie dodatki, jak radziłeś. A teraz znalazłam drugi folder, na F. Tam są pliki Cameras, Config itp. Po jeden: Jakim cudem mam dwa foldery? Po dwa: W którym mam zainstalować wszystkie dodatki, żeby działało? Po trzy: Mogę wywalić tego zjechanego kompa za okno? O.o Dziękuję za uwagę. |
ło jejciu ale masz burdel na tym kompie ;p
1. Na jakim dysku masz moje dokumenty? - foldery TsBin, TsData, CSBin i Support znajdują się w plikach gry - czyli tam gdzie simy instalowałaś. - foldery Cameras, Collections, Downloads, Neighborhoods, Saved Sims itp. znajdują się ( a przynajmniej powinny) właśnie w moich dokumentach, są to pliki zapisu. czyli twoje domy rodziny, dodatki z netu bla bla bla. jeżeli nie są w moich dokumentach tylko gdzieś indziej to źle. 2. Jeżeli się już nie połapiesz w tym syfie to: poszukaj zapisów w moich dokumentach ( o ile ci na nich zależy) i wywal całe simy ze wszystkich możliwych dysków, odinstaluj, nie wiem, ręcznie powywalaj, ich ma nie być. I zainstaluj jeszcze raz ale nie w takim bałaganie tylko porządnie, na jednym dysku, w różnych folderach. najprościej będzie jeżeli podczas instalacji nie będziesz kombinować z wybieraniem folderów i zostaniesz przy domyślnych ew. wpisując inną nazwę dysku. z dużej litery. a i możesz po usuwaniu wyczyścić rejestr. |
Cytat:
Jeżeli nie sterowniki, to po prostu zainstaluj grę od nowa albo posprzątaj bałagan jaki masz na kompie. Ja mam podstawę na dysku C, a resztę na D i wszystko działa bez problemu! |
Cytat:
Tak po pierwsze, to nie było zgryźliwe. To było bardziej humorystyczne, jeżeli już. A poza tym... Jak na razie to nie ja marudzę tylko ty. =))) Napisałaś dokładnie to samo, co wyżej RQ, tylko krócej. Ehkem. Żeby nie było offa ( Alatariel na mnie poluje z kosą... :c ) jeszcze się o coś zapytam. Na plikach zapisu mi nie zależy, więc mogę je usunąć? I jeżeli dobrze zrozumiałam, to mam właśnie te pliki zapisu usunąć i wszystkie dodatki i od nowa zainstalować, tak jak napisał Designer, tak? Bo podstawy usunąć nie mogę pod żadnym pozorem... No w każdym razie, Designer, RQ, dzięki za pomoc. :* Przynajmniej wiem już co robię źle. =P |
Cytat:
Cosik jeszcze xD ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:25. |