TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Bahama Style [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40260)

Crop. 11.12.2007 20:35

Odp: Bahama Style

Cytat:

Napisał ADRIAN
nie nie nie!! nie mamy takiego samego stylu...
Ja całkiem inaczej buduje domy...
Yo nie mój styl... 0/10 więc pisze ze ok...

Przepraszam bardzo ale to jego dom nie twój i on buduje swoim stylem nie każdy musi się upodabniać do ciebie i budować tak jak ty, twoim stylem itp. :O
Dom jest śliczny, podziwiam :) 10/10

Vegeta 15.12.2007 17:09

Cytat:

Napisał Crop.
Przepraszam bardzo ale to jego dom nie twój i on buduje swoim stylem nie każdy musi się upodabniać do ciebie i budować tak jak ty, twoim stylem itp. :O

Ale skoro Adam prosi o krytykę to ją dostał ,nie każedemu podoba się jego dom :)
Mnie się podoba 10/10.
Jednak radzę Ci, w wolnym czasie spróbuj pobudować jakieś ogrody:) Jak popracujesz to napewno Ci się uda

Origáme 18.12.2007 13:32

ładny i tyle
Pozdr. :)

ADRIAN 18.12.2007 17:34

Cytat:

Napisał Crop.
Dom jest śliczny, podziwiam :) 10/10

Całkowicie nie zrozumiałeś mojej wypoeiedzi...!! Nie jest to do rego wątku przeczytaj CAŁY TEMAT

Rëñáës 18.12.2007 19:24

Cytat:

Napisał ADRIAN
Całkowicie nie zrozumiałeś mojej wypoeiedzi...!! Nie jest to do rego wątku przeczytaj CAŁY TEMAT

Nie zrozumiałaś.
Domek ładny, cieplutki. 8,59/10

cosmo 18.12.2007 19:46

Jak się nie umie robić ogrodów to się albo go nie robi albo nie daje domów do oceny. Bo jak dajesz dom to podelega ocenie wszystko a nie tylko to co ty sobie zażyczesz. :O
A poza tym to wydaje mi się że chcesz być jakims super szanowanym konstruktorem domów w The Sims takim jak Adrian ale nie za bardzo ci to wychodzi. Trzeba mieć talent a nie tylko avatar z napisem "Modern Studio" (to naprawde nie daje ci żadnego prestiżu :wacko: )...

Dsquared 18.12.2007 19:53

Cytat:

Napisał cosmo
Jak się nie umie robić ogrodów to się albo go nie robi albo nie daje domów do oceny. Bo jak dajesz dom to podelega ocenie wszystko a nie tylko to co ty sobie zażyczesz. :O
A poza tym to wydaje mi się że chcesz być jakims super szanowanym konstruktorem domów w The Sims takim jak Adrian ale nie za bardzo ci to wychodzi. Trzeba mieć talent a nie tylko avatar z napisem "Modern Studio" (to naprawde nie daje ci żadnego prestiżu :wacko: )...

Trafiłeś w samo sedno sprawy...w 100% się zgadzam.

ADRIAN 18.12.2007 20:26

Cytat:

Napisał cosmo

Zrobiło mi się naprawdę miło.
Dziękuję za komplement...
Aż mi głupio...
Nie iwedziałem ze moje domy az tak wam się podobają :)

Elros 19.12.2007 08:12

No chyba nie tutaj podziękowania.... :angry:

Rëñáës 19.12.2007 09:53

Cytat:

Napisał cosmo
Jak się nie umie robić ogrodów to się albo go nie robi albo nie daje domów do oceny. Bo jak dajesz dom to podlega ocenie wszystko a nie tylko to co ty sobie zażyczysz. :O
A poza tym to wydaje mi się że chcesz być jakimś super szanowanym konstruktorem domów w The Sims takim jak Adrian ale nie za bardzo ci to wychodzi. Trzeba mieć talent a nie tylko avatar z napisem "Modern Studio" (to naprawdę nie daje ci żadnego prestiżu :wacko: )...

To może mu powiesz co robi źle?
Uważam, że Adam robi lepsze domy niż Adrian.
I dlaczego szanowanym? Dlatego, że bardziej lubisz Adriana czy dlatego, że użył takiego zdania? W końcu uczymy się na błędach.
__________________________________________________ ___
Domek jest bardzo ładny, cieplutki. Już pisałem. Hmmm... Jest jeden minus. Zmień te rzędy palm obok samochodów. Trochę to nie za ładnie wygląda.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:43.