TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41103)

Sajmono 03.02.2008 13:31

Odp: Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek

Cytat:

Napisał Kuba xD
Mi się nie podoba. Jest zupełnie nie funkcjonalny. Po co te pierdółki chociażby w łazience? Żeby było ładnie? Jak dla mnie nie jest, a żadnej funkcji to nie spełnia. Co najmniej dziwna łazienka bez zlewu. Już nie wspomne o salonie bez telewizora. Co w nim simowie mogą robić oprócz patrzenia na porozrzucane pamiątki i słuchania muzyki? Nic. Jeszcze przeboleje telewizor, ale nawet komputera nie ma! Nawet telefonu nie widze. Co oni na Syberii mieszkają? Jak dla mnie nie przemyślany i nie funkcjonalny w grze dom. Nie podoba mi się.

ale tu właśnie o look idzie...
zresztą ja telewizora nie mam, komputer moga miec MAC'a albo lapa.
telefonu tez nie mam, mam komórke tylo.
jak widać da sie bez tego zyc -.-

jak dla mnie dom zbyt klitkowaty, 8/10

Niusia42 07.02.2008 08:13

Bardzo....starodawny...

NOTplastic 07.02.2008 13:18

Hm... Uwarzam że umywalka w łazience jest potrzebna,a jesli nie masz na nią miejsca to usuń to wszystko co uważasz za bałagan.
Jak już ktoś powiedział "ten bałagan to zaleta" - popieram to, ale uważam że nadmiar bałaganu to już coś innego. Bo umywalka to mus !
Ok, może troche zbyt ostro to powiedziałam,ale każdy ma inne zdanie i gust!
Dom podoba mi się średnio, ani mnie nie zadziwił, ani nie spodobał.
Może być ....
Zewnatrz - nawet ładny domek, ale nie mój styl. To jest twój dom i nie bede mówic ze nie mój styl, a już na pewno nie bede odejmowac punkty.
A wiec - zewnatrz ---> 9/10
Wewnątrz - już mówiłam -----> 6,5/10

Pzdr :*

Obrem 16.02.2008 09:59

Zewnątrzny wygląd to dla mnie 10/10 cudnie wygląda ta huśtawka dla kilku osób przy takiej górce:):) Wewnątrz podoba mi się trochę mniej, ale daje 9.5/10

björn borg 16.02.2008 10:33

całakiem całakiem 8/10

pozdro

Lorena 17.02.2008 21:06

Mnie ten domek kojarzy się z domkiem letniskowym, zwłaszcza z zewnątrz. Mam takie skojarzenia trochę dlatego, że nad jeziorem mam domek letniskowy i jest tam bardzo dużo takich domków jak ten Twój simowy :). Ten brąz plus biel, no po prostu domek letniskowy xD. I jeszcze tarasik^^.

Chaos faktycznie, jest bardzo fajny bo fakt faktem, w życiu simowym zwykle można mieć wszystko uporządkowane ;].

Bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy wprowadziłabym tam moich simów, własnie dlatego, że mam takie letnie skojarzenia i ciągle myslałabym o tym domku, jako o domku przejściowym xD.

lollypopek 18.02.2008 13:29

Śliczny domek i ten ogórdek ;) jedyne co mi nie pasuje to sypialnia, za pusta jak na reszte domu.

shiyo 18.02.2008 13:35

Z czystym sumieniem daje . 10/10

śliczny taki . taki . Przytulny ^^ po prostu cud , miód i orzeszek :P

goocha 20.02.2008 21:47

Domek jest ok,ale jest mały minus bałagan.Postawię 8/10

Matrax 22.02.2008 00:32

Ładny nie za duży i przytulny czego chcieć więcej? (no może braku dodatków ale na szczęście nie ma ich zbyt dużo w twoim domku) 9/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22.