![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Rodzina Motylków jest jedną z moich ulubionych rodzin. Młode małżeństwo poznało się nad morzem,(dlatego mają dosyć sporo pamiątek z tamtego miejsca) po ślubie zamieszkali wraz z suczką Arden w malutkim domku. Ich życie dzieli się między pracę, imprezy i ... uprawę warzyw. W domu panuje nieład, bałagan i chaos, gdyż wiecznie zajęci właściciele nie mają czasu na sprzątanie.
W domu nie ma: [B]Telewizora- bo uważam go za zbędny. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niezwykle urokliwy domeczek. Ten bałagan to tylko zaleta, bo wszystkie domy simów są takie czyste
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek taki średni. Zdecydowanie nie w moim stylu. Ale ten bałaganik mnie urzeka. Nie podoba mi się łazienka. Z zewnątrz 10/10/ W wewnątrz 6/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kojaży mi się z takim typowym wiejskim domkiem ;D .Śliczny i ciepły, może nie w moim stylu, ale miło zobaczyć coś nowego na forum. 9/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Piękny!
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo ładny domeczek.
Rodzinka też. Na początku, jak zobaczyłam go z zewnątrz pomyślałam, że to jakiś brzydki dom. Ale gdy zoabaczyłam wnętrze, to się przekonałam, że jest cudny! Bez wachania: 10/10 Ps. Skąda masz te kosmetyki w łazience?
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom. Wszystko mi się podoba, a, że nie ma telewizora to tylko plus.
10/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba. Jest zupełnie nie funkcjonalny. Po co te pierdółki chociażby w łazience? Żeby było ładnie? Jak dla mnie nie jest, a żadnej funkcji to nie spełnia. Co najmniej dziwna łazienka bez zlewu. Już nie wspomne o salonie bez telewizora. Co w nim simowie mogą robić oprócz patrzenia na porozrzucane pamiątki i słuchania muzyki? Nic. Jeszcze przeboleje telewizor, ale nawet komputera nie ma! Nawet telefonu nie widze. Co oni na Syberii mieszkają? Jak dla mnie nie przemyślany i nie funkcjonalny w grze dom. Nie podoba mi się.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ślicznie!! 100000/10
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Wydaje się być przytulny =). Świetnie umeblowany. Bardzo starannie dobrane kolory.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|