TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41103)

Sheep-y 22.01.2008 09:19

Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek [BRAK ZDJĘĆ]

Rodzina Motylków jest jedną z moich ulubionych rodzin. Młode małżeństwo poznało się nad morzem,(dlatego mają dosyć sporo pamiątek z tamtego miejsca) po ślubie zamieszkali wraz z suczką Arden w malutkim domku. Ich życie dzieli się między pracę, imprezy i ... uprawę warzyw. W domu panuje nieład, bałagan i chaos, gdyż wiecznie zajęci właściciele nie mają czasu na sprzątanie.
W domu nie ma: [B]Telewizora- bo uważam go za zbędny.

ArcticViolet 22.01.2008 09:37

Odp: Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek

Niezwykle urokliwy domeczek. Ten bałagan to tylko zaleta, bo wszystkie domy simów są takie czyste :)

Ancalimë 22.01.2008 11:19

Domek taki średni. Zdecydowanie nie w moim stylu. Ale ten bałaganik mnie urzeka. Nie podoba mi się łazienka. Z zewnątrz 10/10/ W wewnątrz 6/10

Greenlyme 22.01.2008 13:17

Kojaży mi się z takim typowym wiejskim domkiem ;D .Śliczny i ciepły, może nie w moim stylu, ale miło zobaczyć coś nowego na forum. 9/10

Tigra 22.01.2008 13:38

Piękny! :P Robisz podobne domki do mnie. ;D Tyle, że u mnie panuje bałagan spowodowany tym, że nie umiem sprzątać talerzy i myć klopa. 10/10.

kotek23 22.01.2008 13:48

Bardzo ładny domeczek.
Rodzinka też.

Na początku, jak zobaczyłam go z zewnątrz pomyślałam, że to jakiś brzydki dom.
Ale gdy zoabaczyłam wnętrze, to się przekonałam, że jest cudny!

Bez wachania:
10/10

Ps. Skąda masz te kosmetyki w łazience?

Rëñáës 22.01.2008 15:31

Bardzo ładny dom. Wszystko mi się podoba, a, że nie ma telewizora to tylko plus.
10/10

Kuba xD 22.01.2008 15:37

Mi się nie podoba. Jest zupełnie nie funkcjonalny. Po co te pierdółki chociażby w łazience? Żeby było ładnie? Jak dla mnie nie jest, a żadnej funkcji to nie spełnia. Co najmniej dziwna łazienka bez zlewu. Już nie wspomne o salonie bez telewizora. Co w nim simowie mogą robić oprócz patrzenia na porozrzucane pamiątki i słuchania muzyki? Nic. Jeszcze przeboleje telewizor, ale nawet komputera nie ma! Nawet telefonu nie widze. Co oni na Syberii mieszkają? Jak dla mnie nie przemyślany i nie funkcjonalny w grze dom. Nie podoba mi się.

jaguska368 22.01.2008 15:47

Ślicznie!! 100000/10

braindamage 22.01.2008 21:55

Wydaje się być przytulny =). Świetnie umeblowany. Bardzo starannie dobrane kolory.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:22.