![]() |
Odp: dom nowiny
mabda- o gustach, owszem, nie dyskutuje się, ale o wnioskach estetycznych tak :) No, ale nic- dyskusja nie ma sensu, bo to od każdego indywidualnie zależy jak przyjmuje krytykę. Wiem o tym sama, bo też coś tam projektuję :)
|
chodzi mi wylacznie o to, ze w domu sama nie ustawiam mebli na skos, bo to jest niewygodne i niepraktyczne dla mnie. i to samo przenosze do simsow :)
zdziwilo mnie to, ze domki, ktore naprawde sa cienkie [nikogo nie urazajac], spotykaja sie z wiekszym uznaniem. wiem, ze moj nie jest idealny, ale do tej pory nie spotkalam sie z opinia pod innymi projektami w stylu "nie umiesz dobierac mebli" [od osoby, ktora swoim domkiem nie miala odwagi sie pochwalic] |
Wiesz Mabda nie bierz tych wszystkich komentarzy zbytnio do siebie. Nie ma co pokazywać fochów. Zamieszczając dom na forum mogłaś się spodziewać krytyki. A to, że ktoś zwróci Ci uwagę nie oznacza, że dyskutuje nad Twoim gustem. Bo dyskusja a wyrażanie swojej opinii do dwa rozbieżne słowa.
|
nie pokazuje fochow. spodziewalam sie krytyki, ale nie az takiej, bo ja naprawde jestem zadowolona z tych domkow. zwalam to glownie na roznice wieku [bo srednia na tym forum to chyba 13-15 lat]. ja po prostu stawiam juz na cos innego
|
Moim zdaniem to nie dostałaś aż tak bardzo skrytykowana. Pamiętaj nie ma co się zrażać. Bardzo chętnie zobaczyła bym Twoja kolejną pracę.
|
w tym domku nie stawialam na wystroj, a na przytulnosc i szybkosc urzadzenia ;) stosuje czasem ustawianie mebli pod katem, ale nie chce mi sie czesto tym bawic.
aha, a w zakatku nie ma rzezb. to sa lampy z reflexsims polaczone z jakas swieczka ;) ale na zdjeciach faktycznie niewiele widac ;) |
Wiele osób w wieku 13-15 ma dość duży talent do robienia domków, projektowania ciuchów itd. Nie lubię tego typu wypowiedzi, starzej - nie znaczy lepiej.
|
ale starzej znaczy inaczej
inne podejscie, inne potrzeby nie mowie, ze mlodsze jest gorsze. nigdzie tak nie napisalam i nie chce, zebyscie tak to odbierali |
Cytat:
Masz fajne pomysły na aranżacje wnętrza. Jednak żeby był lepszy efekt musisz trochę pokombinowaną z kodami na ustawianie mebli, ponieważ ciężko jest uzyskać fajny efekt bez tych kodów. |
jakość zdjęć jest kiepska :( domek zresztą też .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |