![]() |
Odp: "Everrett St. No 17" by haughton
Cytat:
|
Wszystko ładnie-pięknie, tylko razi mnie przesyt dodatków. Z drugiej jednak strony tworzysz naprawdę przyjemny klimat i umiesz łączyć ze sobą wszystkie elementy umeblowania i wystroju. Bo widziałam tu już niejednokrotnie domy, przepełnione dodatkami z sieci, stworzone bez polotu, "na odwal się".
|
haughton- dzięki wielkie za linki :) Nie, nie chodziło mi o konkrety tylko o ogół dekoracji :D
|
Pomysł całkiem niezły. Bryła bardzo mi się podoba. Wszystko wygląda bardzo realistycznie, zupełnie jak w żywym świecie :D Jedyne co mi się nie podoba to podłoga w kuchni. Reszta jest świetna!
Ocena: 10/10 |
Aprobuję. :D 10/10. I wielkosci dzieła nie umniejsza fakt ze jestem tendencyjna. ;P
|
dom jest boski !! jak postawiłaś te siążki i bibeloty na tej szfeczce w gabinecie i jak postawiłaś świeczki na szafie w przedpokoju. skąd masz windy półki obok kominka oraz telefon w gabiknecie proszę o odpowiez pozdrawiam itp
|
Cudowny jest,masz talent daję 10/10 ;)
|
Cudo <3
Bosskie <33 Idealne ;d |
Wow ! świetne 10/10
|
świetny ten dom bardzo mi sie podoba tez bym taki chciała (a tak przy okazji w jakim dodatku są takie rzeczy) daje 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:13. |