![]() |
To mi zbuduj i prześlij :D
|
Ja również mam ochotę zobaczyć twoję dzieło.Jak Ci to nie zaszkodzi to również mi mozesz przysłać.
|
jak dla mnie to działki mieszkalne w abrakadabrowie są swietne, super skrzynka na listy!!! bardzo stylowa ;) klima świetny, ponury i mroczny, wyschnięta trawa, dzikie odgłosy i nie ma tych drażniących muzyczek w czasie kupowania i budowania :) zresztą i tak gram najczęściej słuchając własnych mp3 :P
A tak właściwie to tereny są tam świetne bo po wyburzeniu domu (macie rację są okropne) jest full miejsca i można takie wille wybudować że głowa mała szkoda tylko że są tylko :D 3 działki - chciałabym jeszcze tą "jesienną" jest śliczna raczej nie będzie następnego rozszezenia, który mógłby popraiwć ten fakt (coś np. jak w zwierzakach że można wyznaczać tereny pod wspólną lub własną parcelę) a szkoda... |
W końcu wszędzie są niedociągnięcia i blędy. jest zdecydowanie za mało działek, ale one nadrabiają swoim urokiem przez co można mieć wrażenie że dzielnica mieszkalna w abrakadabrowie jest ciekawa.
|
dokładnie :D wnoszą swój "osobliwy' urok :D
a to że mają inną murawę jest miłym urozmaiceniem po ciągłym graniu na wiecznie zielonych łąkach... aż do obrzydzenia!!, poza tym to co na nich wyrasa jest jeszcze fajniejsze, w innych częściach tego nie było, podoba mi się korzeń problemu - ciekawa nazwa swoją drogą :) |
no, rzeczywiscie. :) moze warto by sie zastanowic nad jej pochodzeniem... ;)
|
Ja mam straszny domek w budowie....Kilka elementow sciagnelam z internetu...Ale zobilam go na normalnej dzialce w okolicy..
|
ale z 3 działkami da się zyć. Bo gdyby było ich więcej to nie była by to już atrakcja.
|
i gdyby były tańsze nie przesiadywalibyśmy tyle w Abrakadabrowie...
|
no wlasnie. :P gdyby bylo wiecej dzialek, to moglaby to byc swego rodzaju antyreklama dla Abrakadabrowa! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:30. |