![]() |
Odp: Samanta
Cytat:
Co do fotostory, to niezbyt mi się podoba. Szczerze mówiąc, nawet, jeśli tekst byłby dobtry, a zdjęcia nijakie, to od razu odechciewa mi się czytania. Ale to można poprawić i może być jeszcze dobrze:) A tekst..szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu. Nie moje klimaty, w dodatku wszystko wydaje się byc przerabiane wiele razy. |
Dzięki wszystkim za ocenki.
Rocket - dziekuje za kod, z pewnością skorzystam, a co do zdjęć to wkjejałam na pewno te duże |
Cytat:
Wg mnie i tego co się uczyłam fonetyczne da się popełnić w przypadku ogonków: zamiast "-ą" "-om" To jest fonetyczny w pisowni. |
Cytat:
|
Takie nudnawe
|
kiedy next odcienk ?
|
Nacia xP - postaram się dać we wtorek, ale nie obiecuję
|
Samanta, tytuł w sumie nie budzi żadnych podejrzeń. Ot, taka sobie nastolatka. Tak też jest w treści. Ale zaczynają się schody w jej życiu.. i dobrze. Po co opisywać historię szczęśliwej rodzinki, oraz ich uśmiechniętej córeczki? A co do rozwodu. Mogłaś stworzyć atmosferę, bardziej kameralną. I to mnie gryyzie.
|
dzisiaj jest wtorek, czekam, czekam, czekam! Fajne to fotostory na początku myślałam, że to nudne będzie ale się myliłam.;)
|
Fajne to Twoje fotostory ;]
Jeżeli ja nie znałabym kodów, to starałabym się nie obejmować na zdjęciach kryształków, czy dymków. Ale to tylko takie moje marudzenie ;] of kors, czekam na nastepny odcinek ;) PS jezeli wstawiasz FS zawsze podejrzyj wiadomosc, wtedy sprawdzisz bledy i je poprawisz ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:37. |