![]() |
Odp: Dom na obrzeżach Miłowa
No to może ja się skuszę :)
Jak ja nie lubię umieszczania budowli nad wodą.! (kwestia gustu) Ogólnie w ogródku panuje bieda... Nie zmieniłeś pokrycia terenu (Maxis do kosza!) Żadnego ogrodzenia, kwiatów ścieżek ;/ Nie podoba mi się, że kącik TV Stoi w przejściu, bo wywnioskowałem, że stoi w przejściu :) Kuchnia... Aaa!! Szafki wolnostojące... masakra. Zachowaj jakiś ciąg, wysepkę... :) Użyłeś często białej tapety.. Łazienka. Słabe ujęcie. Pokój dziecka i sypialnia. I znowu białe tapety.! :) Ocena: 3,5/10 Punktacja: Budowle nad wodą - -1pkt Ogródek - -1pkt Kącik TV - -1pkt Kuchnia - -1pkt Powtórzone białe tapety - -2,5pkt Pozdrawiam :) Woltuwa |
Ja bardzo lubię białe tapety i budowle nad woda i nie zmienie swojego stylu tylko przez to że domy wstawiam na forum.
Pzdr. dominik12 |
nie umiesz za bardzo łączyć ze sobą mebli. musisz się jeszcze wiele nauczyć.
no i te okna... niby taki szczegół a jak widoczny! trochę pustki, wkurzyły mnie te fontanny na wodzie wokół "wysepki". fontanna wygląda ładnie tylko na oczku i przypominam że ma być JEDNA a nie z 5 naokoło. 5/10 |
Ja chcę tylko przypomnieć że to mój drugi dom na forum i był wybudowany jeszcze w lipcu i wtedy wstawiony. A tak wogóle to zapraszam do innych moich budowli (najlepiej aktualnych)
|
Cytat:
Nikt nie każe Ci zmieniać swojego stylu, ale każda opinia jest podyktowana innym poglądem. Wstawiając dom na forum pamiętaj, że ujrzy je społeczność, sprzymierzeńczy, ale i sceptycy :) |
Zapamiętam. W naturze jestem obrażalski ale na forum staram sie tego nie robić. Ostatnio staram się nie używać bieli.
Pzdr. dominik12 @DOWN: mi też narazie przechodzi ale potem jak wybuchnie.... aż strach się bać |
Oj, żebyś wiedział, za co ja potrafię się "w naturze" obrazić :P A wkurzam się za byle głupotę, ale z wiekiem mi to przechodzi :P
@Edit: Jak już jedziemy offtopem to po całości: Czemu podpisujesz się jako dominik12, a twoim nickiem jest Dominic? Po co go zmieniałeś? :D |
No dobra domek to istna tragedia nie obraź się ale daj chociaż jakieś dodatki z neta,zanim dodasz jakiś domek upewnij się czy dobrze łączysz kolory,upewnij się czy meble do siebie pasują i kolory,musisz wiedzieć jakie kolory się ze sobą łączy w kuchni przydałaby się jasna tapeta w pokoju żółto zielona i czerwona, Ocena:2,5/10
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:35. |