![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
To mój drugi dom na forum tamten pierwszy mi nie wyszedł. Ten dom zamieszkuje rodzina Podróżnik.
Jesli ktoś chciał by widzieć w swojej grze ( w co bardzo bardzo wątpie ) piszcie do mnie na priv. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się.
Niedobrane kolory i meble ![]() 2/10
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie jest źle...
Trochę ubogi ogródek... Ale nie zgodzę się, że niedobrane kolory i meble (wszystko w koncu drewniane ![]() Nie podoba mi się łazienka ![]() I te dwa różne okna w sypialni się "gryzą" Ale bryła fajna Ocena 7/10 I zapraszam do oceniania moich budowli ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Dzienki bjork to pierwsza pozytywna ocena moich domów na forum
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
a więc moja ocena 3/10 nie przeczytałes mojej rady przy pierwszym domku
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
znowu rodzina Podróżnik, Boże ile ich jeszcze będzie...
bryła - nie podoba mi się kolorystycznie ani jeśli o budynek chodzi, za duży dach, ech szkoda gadać znowu normalny kloc bez żadnych bajerów i na dodatek te okna... ogród - fajna altanka...ale to wszystko, za mało drzew i krzewów a jak już są to nie pasujące moim zdaniem, ściągnij sobie ich trochę z internetu, na pewno ci to wyjdzie na lepsze, zwróciłam uwagę, że ZNOWU nie jest zmienione pokrycie terenu, które wygląda dosyć nieestetycznie. przedpokój i jadalnia - cholernie puste te pokoje, to słoneczko nie pasuje całkowicie no i te ściany, szkoda patrzeć, za mało obrazów, zero luster, i tylko jeden, brzydki kwiatek... kącik tv jest nawet ładny ale tylko on kuchnia- za ciemna, tam w jednym kącie gdzie są te szafki, to kwiatek (znowu ten brzydal) w ogóle nie pasuje, wygląda koszmarnie nie chce mi się wszystkich pokojów oceniać bo robisz ciągle te same błędy, za ciemne pokoje, białae ściany albo inne niepasujące, brak obrazów, rzeźb, luster czy kwiatów ocena 1/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hahaha. Dom został zamieszczony wczoraj, a Twoja "rada" dzisiaj rano. Byłoby conajmniej dziwne, gdyby dominik12 mógł się do niej zastosować.
![]() Wracając do tematu: widzę, że na Forum zapanowała moda na różnego rodzaju altanki. Ta zbudowana przez Ciebie jest całkiem zgrabna, ale dach zdecydowanie do niej nie pasuje, jest za "ciężki" (podobnie jak ten przykrywający dom). Spróbuj sam zbudować dach, zamiast korzystać z automatycznego zadaszenia - wygląda on wtedy dużo lepiej. Bryła domu niezbyt przypadła mi do gustu - małe okienka i klockowaty kształt kojarzy mi się z budynkiem gospodarczym. Wnętrza są monotonne: wszędzie podobna kolorystyka (za wyjątkiem łazienki i pokoju dziecięcego), nie widze niczego co przyciaga oko, poza tym za dużo tego brązu i szarości. Dodaj trochę kontrastujących ze sobą kolorów i zobaczysz, że od razu będzie lepiej. W niektórych pomieszczeniach (np. w sypialni) brakuje "przytulności" - trochę więcej dekoracji na pewno nie zawadzi. Widzę, że starasz się meblować pomieszczenia w jednym stylu i zaliczam to na plus, jak również fakt że ten dom w porównaniu do początkowych projektów innych użytkowników nie świeci w oczy pustkami. Ostatnio edytowane przez haughton : 16.07.2008 - 12:46 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A jeśli się ustawi kanape i telewizor pod kątem 45 stopni, to czy sim będzie mógł usiąść na kanape i będzie mógł oglądać/właczyć telewizor??
Domek mi się bardzo podoba ^^ 10/10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Tak, będzie mógł, tylko nie polceam tego robić z kibelkiem ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
OmG. co to ? Kuchnia. Coś okrutnego.
1,5/10 (za odwage) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|