![]() |
Odp: Dom "No name"
................ bez komenta 4
|
Ktoś jeszcze?
|
Super bardzo mi sie podoba no może nie licząc łazienki 10/10 :)
|
Bryła nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza kolor, hall jest fajny, są przyjemnne dla oczu kolory :P kuchnia jest ładna, salon też mi się podoba, łazienka całkiem fajna, jedyne co mi w niej przeszkadza to roślinki. W sypialni nie podoba mi się kolor ścian, wszystko inne ładne, garderoba nawet fajna, weradna taka sobie, nie bardzo mi się podoba, ogród wydaje się być pusty jak patrze na niego z góry, ale fajnie że jest oczko wodne.
Fajny domek, podoba mi się. |
Bardzo mi się podoba, a jak mi się podoba to mi się nie chce dużo pisać x) 10/10 Ja nie wiem, Ci co dają Ci 3 lub 4 to gorszych domów nie widzieli O_O
|
Nie oglądałam wcześniejszych i już nie będę bo ten projekt w całości mi się podoba ,jest fajnie i elegancko umeblowany ,dobrane kolory ścian i mebli.
ciekawa bryła i fronton domu napewno simom będzie się tam super mieszkało najładniejsze są kuchnia i salonik, może tylko garderoba za ciemna no i w sypialni tapeta zielona? moja ocena 9/10 |
Sypialnia jest zielona. Nie rozumiem w czym problem. Znalazlam akurat ładny komplet w tych barwach, dlatego tu jest. A zielony uspokaja oczy i daje im się zrelaksować, dlatego w sypialni warto mieć coś zielonego.
|
Bryła jest według mnie za dziwna:(
W ogrodzie, przepięknie, takie ładne roślinki..Ah Weranda jest ogromnie elegancka i szykowna:) A w środku....jeju tak ładnie Przez ten twój domek nie mogę przestać wzdychać! ............. 10/10 - pomijam bryłę |
Dom jest ładny, jedyne co mi sie nie podoba to tył domu a reszta jest ładna 9,99/10
|
swietny, naprawde, jeden z lepszych tutaj
garderoba, sypialnia, lasienka, kuchnia najbardziej mi sie podobaja : D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:32. |