![]() |
Odp: `Mokáte` by Jin
Za jaskrawe kolory w sypialni kuchni i lazience , ale ogolnie dobrze =] 7/10
|
Więc tak:
Bryła: Dość ciekawa, utrzymana w ciepłych, przyjaznych barwach- coś jak podmuch lata :D Ogród: Miły, fajny, kolorowy. Dość dobrze zagospodarowałeś wolną przestrzeń. Przedsionek: Trochę za bardzo komoda zlewa się ze ścianą. Salon: Po prostu fajny :) Taras: Ech, jak ja chciałabym mieć taki taras. Fantastyczny normalnie. Kuchnia: No i tu zaczynają się schody... Za dużo zieleni. To wygląda jak kuchnia dla UFO! Nie podoba mi się. Przedpokój na górze: Nie mam mu nic do zarzucenia. Toaleta: Czyt. zdanie wyżej... Sypialnia+gabinet: Nie wiem dlaczego, ale wydaje się takie nieprzyjemne. Balkonik: Robota na 5+ :D Ocena łączna: Pozdrawiam |
Witaj Jin :)
Widzę, że budowanie w TS3 wychodzi Ci równie dobrze jak w dwójce. Kolejny domek, jeszcze ładniejszy od poprzedniego. Bardzo mi się podoba i nawet nie czepiam się zbyt jaskrawych kolorów ;) |
Domek jest za.je.biaszczy ;D. Dycha leci do Ciebie.
|
Uważam, że jest dużo lepiej niż poprzednim razem, aczkolwiek znowu wpadłeś w jakąś pułapkę monotonii kolorów. W tym wypadku, wszędzie żółto... Żółta obudowa telewizora i piec oraz akcesoria kuchenne pod kolor tapet/szafek, to wg mnie drobna przesada, która powoduje, że dom wygląda jak domek dla lalek Barbie. Ale jak już mówiłem, dużo lepiej. Ćwicz. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:58. |