TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   PMSW-Studenckie Zycie:Regulamin oraz Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65757)

Ilona 25.09.2013 08:08

Odp: PMSW-Studenckie Zycie:Regulamin oraz Pytania i Odpowiedzi

o ile nie jest to na zewnątrz budynku

Volturia 25.09.2013 10:34

coz ja zbudowałam bryle w thesims2 od reki, jeśli ofc jest tak ze liczba kratek odpowiada liczbie kratek, obawiałam się ze się bryly nie doczekam, wiec mam nadzieje ze zrobione prawidłowo, bo 80% mieszkania mam już gotowe xd :P

Zgadzam się z Qwerty, mimo ze często użytkownicy zdradzają swoje prace, to jednak anonimowość w pewnych momentach została zachowana

Liv 25.09.2013 11:13

Cytat:

Napisał Volturia (Post 1760371)
coz ja zbudowałam bryle w thesims2 od reki, jeśli ofc jest tak ze liczba kratek odpowiada liczbie kratek, obawiałam się ze się bryly nie doczekam, wiec mam nadzieje ze zrobione prawidłowo, bo 80% mieszkania mam już gotowe xd :P

Moja odpowiedź na tego posta:
Cytat:

Napisał Liv (Post 1759032)
Kenny, a propos Twojego uploadu - po pierwsze, nie załączaj tych wszystkich niepotrzebnych obiektów i recolorów (10MB?! moja spakowana parcela waży NIECAŁY 1MB!). Po drugie, Twoja wersja jest tylko dla Osiedlowego Życia - tym,którzy maja samą podstawę, nie startnie.

Moja wersja parceli do TS2 - spakowana w podstawie, clean, rozmiar pliku - niecały 1 MB.
Download

Jak się nie czyta postów innych to się nie dziwię, że nie można się doczekać :)

Cytat:

Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu.
Czuję się, jakbym podpisała umowę "w ciemno". W dodatku nie miałam możliwości doinformowania się, co podpisuję. Była mowa o...
Cytat:

Ale na początek krotko wyjaśnię,ze tym razem będziecie urządzać pokój dla studenta lub studentki dziennikarstwa.
a tu się okazuje, że muszę umeblować bryłę, która w mojej grze mogła by posłużyć za jednorodzinny dom (naprawdę).
Mam wątpliwości, czy takie podejście do sprawy jest w 100% sprawiedliwe.
Cytat:

traktujesz bryle jako pokój dla studenta/ki,a czy chcesz z łazienką czy bez,to już zależy od Ciebie, możesz tez postawić ściany-kolumny,aby zmniejszyć pokój
Przy czym mogę sobie wydzielić (stawiając ściany i tworząc tym samym mniejsze pokoje) np. korytarz, kuchnię i łazienkę? Czy to raczej ma być forma tzw. studio?

Czy drzewa lub/i krzewy są liczone jako ogród? Można dodać podjazd?
Wszystko w celach dekoracyjnych, żeby za oknami nie było tak "łyso" :P

Volturia 25.09.2013 12:34

Cytat:

Napisał Liv (Post 1760375)
M
Jak się nie czyta postów innych to się nie dziwię, że nie można się doczekać :)

Eh Liv zwracam honor xD, ubzdurałam sobie nie wiem czemu ze dodałas te bryłe zaledwie wczoraj lub dziś - nie wiem czemu . mam grype - pewnie dlatego ( wolniej myśle ) :P
W kazdym razie mam nadzieje, ze nawet jednej kratki nie pominelam ;]

Ilona 25.09.2013 16:47

Cytat:

Cytat:

Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu.
Czuję się, jakbym podpisała umowę "w ciemno". W dodatku nie miałam możliwości doinformowania się, co podpisuję. Była mowa o...

Cytat:

Napisał Ilona (Post 1757772)
zanim zdecydujesz się wziąć udział w konkursie,to proszę zastanów się,czy sprostasz zadaniu, ponieważ zgłoszenie zobowiązuje do wzięcia udziału w zabawie i nie będzie można się wycofać

Cytat:

Cytat:

traktujesz bryle jako pokój dla studenta/ki,a czy chcesz z łazienką czy bez,to już zależy od Ciebie, możesz tez postawić ściany-kolumny,aby zmniejszyć pokój
Przy czym mogę sobie wydzielić (stawiając ściany i tworząc tym samym mniejsze pokoje) np. korytarz, kuchnię i łazienkę? Czy to raczej ma być forma tzw. studio?

zgadza się, dałam specjalnie większą bryle,aby można ja było umeblować pod swój gust, zrobić z niej studio czy pomniejszyć stawiając np.kolumny....

Cytat:

Czy drzewa lub/i krzewy są liczone jako ogród? Można dodać podjazd?
Wszystko w celach dekoracyjnych, żeby za oknami nie było tak "łyso" :P

to już od Ciebie zależy, jeżeli chcesz mieć ładne widoki z okna,jak to ktoś napisał,w każdym razie ogród nie będzie oceniany

Cytat:

Cytat:

Ale na początek krotko wyjaśnię,ze tym razem będziecie urządzać pokój dla studenta lub studentki dziennikarstwa.
a tu się okazuje, że muszę umeblować bryłę, która w mojej grze mogła by posłużyć za jednorodzinny dom (naprawdę).

jeżeli lubisz ciasne klitki ;),ja kocham przestrzeń:D

Shiver 27.09.2013 16:33

Czy wymagane są rzuty pięter?

Ilona 27.09.2013 19:47

fajnie by było,gdyby były załączone :D

Ilona 03.10.2013 09:14

Cytat:

Napisał Ilona (Post 1758812)
7. Termin oddawania prac upływa 06.10.2013 o godzinie 22

a dzisiaj jest juz 03.10 :rolleyes:

Shiver 03.10.2013 14:53

Podejrzewam, że nikt nie chce zdradzać innym uczestnikom swoich pomysłów zbyt wcześnie ;) (jak ja na przykład :P)
Zreztą i tak w większości konkursów prace są wrzucane do tematów dzień albo dwa przed zamknięciem zgłoszeń :3

Volturia 03.10.2013 16:24

spokooojna glowa, zdążymy jakoś xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:55.