![]() |
|
Ja też poderwałam jednego wampirka. Ale raczej NPC nie lubie bo są jacyś niedorobieni. Z NPC takich co chodzą po przedmieściu, a nie mają nigdzie domków to tylko jeden byl naprawdę super. Był przystojniejszy od tych, których ja robię :O
|
A ja mam pytanko.,...wyczytałam już w tym temacie że żeby wampirek ugryzł normalnego sima musi mieć z nim dobre kontakty...Ale np..załóżmy że moja simka jest mocno związana z wampirkiem i on jej nie chce ugryźć...czy można do tego doprowadzić poprzez opcję ''Nakłoń do''??jeśli nie to kiedy wampir ugryzie moją simkę??Już mnie to na prawdę zaczyna wkurzać...:/
|
Cytat:
|
NIe działa
Ten kod z wampirem mi nie działa ! Ja chcę mieć wapira, ale jak ? Mojego sima kręci wampiryzm i 7 razy dzwoniłam po swatkę, a ona mi jakiś debili przysyła. NIe znam żadnych wampirów i ciągle jeżdżę na przedmieście, żeby jakiegoś spotkać, ale nic !!! ;( I co ja mam zrobić ?! Może ten kod jest zły ?! :( :( :( HeLp !!! ;(
|
Bo kod to "Boolprop testingCheatsEnabled true".
Slythia go przekręćiła. A do swatki nie możesz dzwonić w dzień tak myśle, bo nie dostaniesz wampira tym bardziej |
Cytat:
Ja ZAWSZE robię wampiry tym kodem, a potem kąsam domowników :happy2: :happy2: :happy2: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |
|