|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Normalnie (prawie
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Okropnie, moi simowie mają wielkie domy zawsze i zanim dojdą do samochodu do pracy, to mają okropny nastrój i nigdy nie dostałam awansu jako wampir
![]() A poza tym wampiry są super!!! Mozna nimi robi zaległe punkty umiejętności, i nastrój się nie psuje ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak się jest wampirem, to lepiej pracować w nocy, albo zrezygnować całkowicie z pracy. Bo ciało na słońcu bardzo szybko się wypala (a bycie w pracy to tak jak przebywanie na słońcu).
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moi wapirowie noralnie pracuja za dnia. Szybko biegna do samochodu potem w pracy nastruj nie spada (moze pracuja w grobowcu?). I jest gicio, a w nocy sie ucza
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A nie szło tego w tym temacie napisać ?http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22270
![]() A propo tematu moje wampiry pracowały za dnia, jak się im trochę pogorszył nastrój poprawiałam go za pomocą obrazu ściągniętego z netu..Zresztą wamipry mi się szybkoo nudzą..Choć są fajne bo im nie spadają potrzeby.. ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam wampirzycę. Nazywa się Viki Wampirzyca.
![]() Obecnie w ogóle nie pracuje, bo zdobywa punkty umiejętności. Ma ponad 10 kochanek... Tak KOCHANEK, bo tak się jakoś stało... :laugh: Chciałam żeby wampirzyca ( nie pamiętam jak się nazywa ) stała się jej przyjaciółką i mnie ukąsiła. No i żeby szybciej się zaprzyjaźniły dałam Flirtuj ![]() Chciałam to jakoś odkręcić i znaleźć jej jakiegoś faceta, ale jak weszła na sale i dałam jej „Rozejrzyj się” to ona za samymi babami się oglądała. :nugged: No to nie zostało mi nic innego jak umawiać ją z kobietami... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A jezeli ja sama będę kierowala wampirką, to nie ugryzie swego pryszłego męża?
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja też poderwałam jednego wampirka. Ale raczej NPC nie lubie bo są jacyś niedorobieni. Z NPC takich co chodzą po przedmieściu, a nie mają nigdzie domków to tylko jeden byl naprawdę super. Był przystojniejszy od tych, których ja robię
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? | Artusek | The Sims 2: Uwagi na temat gry | 217 | 27.11.2016 23:06 |
The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku | Dream | The Sims 2: Uwagi na temat gry | 943 | 03.10.2013 15:12 |
Życie w akademiku | Still | The Sims Fotostory | 1 | 29.05.2005 13:41 |