![]() |
super domeczek
extra!!!! zajefajna bryła i elewacja jednak w środku już tak nie zabardzo ale i tak extra: 9,5/10 |
ladny domek.
|
Cytat:
Z przyjemnością ściągnęłabym ten dom. |
Noo.. sliczny domek :)
Strasznie podoba mi sie ta czarna sypialnia :) |
No nareszcie jakiś cudny domek ! :) Naprawde wspaniały ten klimacik i wogóle... Jest piękny :love: Ale .. :shy: No nie lubię tych krzesełek z jadalni.
10/10 |
Siemka no musze ci powiedziec ze dom jest super niewiem skąd miałas pomysł na bryłe,na wystrój i wogle ale bardzo mi sie podoba...Dam 10/10... :)
|
Super Dom ekstra ! :D:D :D :D zawalisty :D 10 / 10 czy w Simsach 2 mozna kupic samochod ? bo ja nie moge ... a w jakie Simy posuwasz :D ? ;)
|
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale właśnie dopiero teraz przypomniałam sobie o tym forum i o tym domu - jest strasznie stary:)
Cieszę się, że aż tak bardzo podoba wam sie mój dom, bo przyznam, że ja nie jestem z niego specjalnie zadowolona:) Co do pytań o wysłanie lub udostępnienie domu na forum to niestety nie dam go z prostego powodu - dom jest cały zapchany dodatkami, a gdy go z nich oczyszczę to zastanie sama pusta bryła, która nie jest już tak atrakcyjna... Pozdrawiam, Raisa:) |
Domek śliczny nic dodać nic ująć.. PikNie ;) 8,5/10
|
pełne zaskoczenie...CUDOWNY DOMEK! 0,5 ptk za krzesełka w kuchni i jeszcze kilka rzeczy mi się nie podobało ale dostajesz 9+/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:43. |