TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Nowoczesny, ale przytulny dom "Ambrosia" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37752)

kuba_10 27.08.2007 19:39

Odp: Nowoczesny, ale przytulny dom "Ambrosia"

Zatkało mnie! Najbardziej podoba mi się łazienka. Bryła zewnętrzna też jest fajna. Salon ma przytulny charakter. Tylko kuchnia jakoś mi nie pasi... Ogółem 9,2/10

Fjuu 27.08.2007 19:55

Nie podobają mi się drzwi w całym domu ,a tak to może być ;)
8/10

shezza 29.08.2007 22:45

Kriik! Ładny domek. Dokładnie taki, jakie kocham: przytulny, chociaż nowoczesny. W domku są elementy dekoracyjne, za to bardzo duży plusik. Bryła też niczego sobie. Właściwie to podoba mi się cały dom za wyjątkiem korytarzy. wglądają jak u dentysty. Nie wiem skąd to skojarzenie... Ale chyba przez kolor ścian, no i przez te drzwi. :shifty: Sala kinowa jakoś mi nie pasuje w jednorodzinnym domku. Salon i sypialnia są boskie. Lubię ciepłe kolory i nowoczesne meble. Świetnie ci to wyszło. Łazienka też jest b.ładna. Właściwie to cały dom jest udany. Naprawdę mi się podoba. 10/10, oczywiście! :D

mabda 30.08.2007 07:00

da sie gdziespobrac ten domek wraz z umeblowaniem? :D

mario 30.08.2007 19:28

Raczej nie da rady z umeblowaniem, ponieważ pewnie same nieredystrybucyjne dodatki się w nim znajdują. A to one dodają uroki domowi. A po co ściągać domek bez umeblowania? Postanowiłem, że nie będę udostępniał go do ściągnięcia. ;)

Delivered 30.08.2007 20:47

Eee...
Łazienka jest piękna, ale reszta bez ładu i składu.

Dobrodziejka 31.08.2007 15:05

troszeczkę nie podoba mi się łazienka i te hole a tak ogólnie to bryła ładna i super meble 9/10

PS Czy może mi ktoś powiedzieć jak postawić meble po skosie?
pozdrawiam

Darlene 31.08.2007 15:08

Cytat:

Napisał Dobrodziejka
Czy może mi ktoś powiedzieć jak postawić meble po skosie?
pozdrawiam

Wpisujesz kod boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false. Obracasz < i >.

Niumimiu 14.09.2007 18:26

architektura fajna zwłaszcza patio na obu piętrach,w srodku tez sliczne tylko przyczepiłabym sie do tych korytarzy,całkiem podłoga gryzie sie ze scianą,pozatym w wąskim korytarzu niepasuje ta podłoga w diagonal bo optycznie zwęza pomieszczenie.No i momentami przesadziłes z dodatkami,w jednym miejscu jakby ich było mniej a w innym jest ich nadmiar,ale zeby niebyło dom jest dosyc ciekawy :)

olusiak 22.09.2007 13:17

Dom ogólnie ok. Najbardziej podoba mi się łazienka. Skąd ściągnąłeś kafelki podłogowe i ścienne i drzwi do pomieszczeń?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:50.