![]() |
Odp: Dom Auer
Dawaj ten domek do ściągnięcia no... Kurde.
Naprawdę bardzo fajnie ci wyszedł. Podoba mi się, ogólnie masz talent do robienia domów. |
Jak dla mnie ten domek jest zbyt chłodny:/ w ogóle nie stroje w takie gusta brył.Choć przyznam,że umeblowanie jest dość fajne:) Pozdro:*
|
NIE, NIE, NIE! Znowu nowoczesnosc i znowu wszedzie biel i odcienie brazu lub czerwieni. Ksztalt jest prosty i niestety przy nim pojawia sie znowu ta nowoczesnosc.
I jako, ze nie lubie nowoczesnosci zbyt duzej(np.takiej jak w tym domu)moja ocena moze byc subiektywna i nie podam jej. |
Wszystko mi się podoba oprócz jadalni i kuchni. Podoba mi się ogród. 8,5/10
|
Ulmille ten domek jak wszystkie domki Twojego autorstwa jest miodzio :P 100/10 :)
|
Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby przy Twoich domach było tyle negatywnych wypowiedzi.To oczywiście rzecz gustu, niektórzy wolą współczesne i przytulne domy, a inni nowoczesne i surowe.Ja akurat wolę te pierwsze, ale nie postawie negatywnej oceny za to, że dom jest nie w moim stylu.Nie będę się rozpisywać, powiem tylko, że mi się podoba(jak dasz do ściągnięcia to napewno ściągnę) 9/10 (punkt odjęłam za kuchnię)
|
Dom jest świetny ,bryła jak i wnętrze.Tak samo jak Twoje inne prace.
Podoba mi się ta surowa nowoczesność. ;) 10/10 |
Dominik, nie strzelaj fochów, bo nie każdy ma taki styl jak ty...
W każdym razie ja należe do twoich fanów;p. Mam domek z s2d i jestem nim zachwycona:). Nie podoba mi się jedynie kuchnia ;] |
Cytat:
Hmm może po to, że są też tacy którym dom bardzo się podoba i byliby zachwyceni gdyby mieli ten dom u siebie w grze ? Tak, znowu mówię m.in o sobie. 10/10 ;d. |
Prosimy!! Codziennie wchodze na forum i czekam z niecierpliwieniem i nadzieją że dasz ten dom do ściągniecia!! :wub:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |