![]() |
Odp: Ciasny, ale własny - miniparcela
Nie pasuje kominek, dywan i obraz w salonie. Teren wokoło to całkowita równina :) Przydałoby się jakieś drzewko, charakterystyczne dla takich "chlewów" jak to nazwałaś. W środku jest ciemno. Moja ocena: 8/10
|
BRyla niezła. Srodek ciasny ale skomponowany. ogólnie 9/10
|
Moim zdaniem jest świetny, ale troszkę za bardzo naciapane :P 10/10
|
Bryla taka dziwna ;d
wnetrza fajne dosc,taki klimat fajny maja,bym chcialabym tam szczerze mowiac zamieszac 8/10 |
w srodku fajnie;) tak klimatycznie i przytulnie, bryła mi się nie podoba.. ale jest ok.
8/10 pozdrawiam:) |
Nawet fajny 9,5/10
|
Dla mnie najlepsza jest pracownia(Szacun za efekty)
|
Bryła, beznadziejna. Wnętrza, nawet fajne, dobrze że użyłaś wielu interesujących dodatków z internetu. Najbardziej podoba mi się pracownia, a dom ogólnie nie jest taki zły.
5,5/10 |
Ciasny. Bardzo.
Bryłę wg mnie da się określić jednym słowem: durna. Nie wiadomo, czy to ambona myśliwska, czy jakaś lepianka na przedmieściach Rio de Janeiro. Zrozumiałbym tą ciasnotę i dziwny kształt gdybyś chciała to zbudować w centrum londyńskiego City. Ale nie, zrobiłaś chatkę na takim pustkowiu, gdzie można zrobić dom wielkości lotniska. Dobra, dosyć tej krytyki. Przejdźmy do wnętrza. Tu poradziłaś sobie całkiem sprawnie. Umieszczenie 4 pokoi na 2cm kw. to nie lada wyczyn. No i przede wszystkim jest ładnie. Ogólnie wnętrze jest ładne i sympatyczne. Niestety kształt domu ciągnie go na dno. 6/10 :) |
Spox;)
Daje: 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:26. |