![]() |
|
Odp: San Gesperito
Z dwóch powodów nie:
O ile mnie pamięć nie myli posiadał dodatki z płatnych stron, a nawet jeśli nie to i tak coś się spieprzyło i parcela zamieniła się w niebieską dziurę bez możliwości interakcji. Któryś wcześniejszy patch to powodował. Dziękuje za oceny. |
Odp: San Gesperito
Wow.. Boooskie! Nie wiem co powiedzieć.
Napracowałeś się. I tak jak mówią pozostali ocena jest zbędna ;] |
Odp: San Gesperito by Watchman (Kowalino)
I w końcu dotarłam do Twojego ostatniego projektu w The Sims 3 (chyba oceniłam już wszystkie:).
Kowal, nie lubię się powtarzać, ale muszę: Jesteś po prostu mistrzem. Znowu popisałeś się dokładnością. Po komentarzach widzę, że nie tylko mnie zatkało :) Coś cudownego po prostu! |
Nie lubie cię bo robisz za łądne projekty i nie mozna ich ściągnąć :P
Zart oczywiscie. Kolejne cudo. |
Oooo, naprawdę ładnie.
Podoba mi się całość, dopracowane w każdym calu. Ładne kolory, wszystko przyjazne i z miłą atmosferą. Podoba mi się fontanna, a najbardziej tarasy. Nie mam więcej do dodania, 10/10 |
Łojojojojoj, jak stare porzekadło rzecze: "Nie dmuchaj, bo się gwóźdź skrzywi". Szczerze, nawet gdybym zaczęła tutaj krytykować, to owy gwóźdź, tudzież budowla, nie straciłaby na swoim wyglądzie. Wcale a wcale, szczególnie, że nie ma co tutaj krytykować. Wszystko dopracowane, każdy szczególik, palce lizać.
|
Ta piękna roślinność i zabytkowy klimat łączą się cudownie. Nie wiem jak to nazwać
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:25. |
|