![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() San Gesperito San Gesperito to małe miasteczko położone u podnóża starego zamku. Główną moją inspiracją było włoskie miasto położone w Toskanii San Geminiano oraz budowle w stylu romańskim Projekt w sumie nie jest w całości skończony tak jak zamierzałem to na początku . W planach miałem zrobienie restauracji w jednym z budynków położony przy stoliczka z parasolkami oraz urządzenie kilka pomieszczeń w zamku , ale niestety brak czasu , chęci oraz powolne działanie gry uniemożliwiło mi to .Dodatkowo chciałem zdążyć ukończyć projekt przed 10 grudni , czyli domniemaną premierą Create a world gdyż z całą pewności po zainstalowanie tego edytora straciłbym zupełne chęci na dokończenie tej pracy . A że ostatnio modne zrobiłem się dedykowanie domów to postanowiłem zadedykować go użytkowniczce . Wikki - głównie za pomoc w odnajdywaniu dodatków , które z całą pewnością pomogły mi w dokończeniu projektu oraz dedykuje go reszcie moich znajomych . Nie będę wszystkich wymieniać po nickach, gdyż nie chcę niechcący kogoś pominąć . Dane parceli. Otoczenie-Francja Cena Umeblowany- ______ Nieumeblowany- _____ Wielkość parceli- 64x64 Budowany z pomocą kodów- Tak Kamienista droga prowadząca do twierdzy ![]() Główne wejście ![]() ![]() ![]() ![]() Rynek oraz zamek widoczny na wzgórzu ![]() Dwa tarasy z widokiem na panoramę miasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stary zarośnięty cmentarz położony z tyłu kościółka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród położony przy murach zamku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brama prowadząca na dziedziniec zamku ![]() ![]() ![]() ![]() Widok z najwyższej wieży w zamku ![]() dwa zdjęć ogólnych ![]() ![]() Kilka fotek w nocy i przy zachodzie słońca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec rzut ogólny ![]() Dziękuje za uwagę Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 03.04.2011 - 17:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest epickie, bo nie wiem jak inaczej to nazwać. Piękne i z rozmachem, mnóstwo zakątków, świetny pomysł, trzeba wiele chęci, żeby coś takiego stworzyć, ja nie mogę się zabrać za moje domy, które chciałem tu wstawić. Cudeńko po prostu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Na początku chciałam Ci podziękować za dedykację.
Chociaż, jak wspomniałeś stały się one ostatnio modne, to nie zmienia to faktu, że sprawiła mi ogromną przyjemność... Jeśli chodzi o projekt, to jak wiesz, jestem oczarowana i zachwytom moim nie ma końca. San Gesperito jest dowodem na to, że Twoje prace nie są dziełem przypadku, chęcią pokazania czegokolwiek i jakkolwiek. Wspaniały pomysł, idealne wykonanie i walory artystyczne są godne pochwały i uznania dla wielkiego talentu, jaki niewątpliwie posiadasz. Jestem pełna podziwu, zarówno dla Twojej wrażliwości na piękno, jak i umiejętności przekazania go w szczególny sposób, dostarczając niezwykłych emocji i niezapomnianych wrażeń. Cudo... Ostatnio edytowane przez Wikki : 08.12.2009 - 21:55 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie dam oceny liczbowej, ponieważ ocena nie jest tu potrzebna, nie wyrażałaby tego, co zrobiłeś
Jest to super projekt, ponieważ jest idealny , jest oryginalny i dopracowany ![]() Wyszło świetnie , tak jak trzeba ( i pewnie tak jak chciałeś ![]() San Gesperito zalicza się do cudów nad cudami tego forum ;]
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobrze wykonany. Widać że wymagało to wiele czasu. Każde miejsce utrzymane w jednym stylu i na dodatek ten zakręcony i pięknie zaprojektowany ogród jest niezmiernie miły dla oka i można się na to naprawdę długo patrzeć. Interesujące że na waszych screenach nie ma tej durnej siatki.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
krotko...coś pięknego
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przy tym nie można się rozpisać bo wszystko jest wspaniałe
dobra robota ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Napatrzeć się nie można... brak słów... przepięknie
![]() Pozdrawiam |
![]() |
#9 |
|
![]()
Najpiękniejsza simowa Toskania !
![]() Świetne rozplanowanie : wewnętrzne dziedzińce, brukowane alejki, ogrody, kamienne balustrady, tarasy widokowe... i do tego jeszcze ten pomysł na stary cmentarz ! Wszystko wspaniale utrzymane w jednym klimacie. Genialnie ! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Widziałem domek już wczoraj wieczorem, ale komentarz odłożyłem na dzisiaj, aby móc zdrowymi, wypoczętymi oczami spojrzeć na Twój projekt.
A twierdza jest śliczniutka ![]() ![]() Zaś w nocy brakuje trochę oświetlenia koło tych stolików z parasolami ![]() Myślę, że ocena liczbowa zbędna. pozdrawiam
|
|