![]() |
Odp: Nowoczesny, ale przytulny dom "Ambrosia"
Dom dla mnie jest super w środku, bardzo fajnie umeblowany, chociaż drzwi nie pasują troszeczkę do pomieszczenia.Szczególnie podoba mi się salon i łazienka.Niezbyt mi się podoba dom z zewnątrz, nie wiem dlaczego (po prostu nie w moim guście te cegły xD). Daję 7,5/10
|
Cytat:
Désignér - Ja nigdy nie daję mebli do kompletu bo lubię dopasować meble (nie z kompletu) do siebie. Trudno wytłumaczyć o co mi chodzi ale chyba wiecie. |
człowieku ty to masz talent! Daj do zassania!
|
Bardzo mi się podoba!! Przestrzenny i nowoczesny...Ładne kolory i meble. 10/10 :)
|
Nie każę nikomu czytać poprzednich stron, ale już wcześniej o tym ze 2x pisałem. Napiszę w takim razie jeszcze raz. Nie dam do zassania, bo nieredystrybucyjne dodatki się w nim znajdują, a poza tym przez przypadek podczas kręcenia serialu wyprowadzałem ciągle tą Amber do danego miejsca i w końcu (tak jak przy wyprowadzaniu traci się meble) straciłem wszystkie meble z domu. Bardzo mi szkoda tego domu, bo bardzo nad nim pracowałem... :( Te zdjęcia są już tylko archiwalne. :)
|
Domek śliczny dobrze dobrałeś kolory, które rozjaśniają wnętrza pokoi, a pomysł z windą bardzo nowoczesny. Daje 10/10
|
Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem !! |
Cytat:
|
a nie mozesz dac tego domu do zassania bez mebli?;>
|
Jeśli ktoś bardzo chce, to przy najbliższej grze w simsy, spakuję chatę do pliku. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:12. |