![]() |
Odp: "Everrett St. No 17" by haughton
Dzięęęki bardzo. :*
|
Boże! jaki gust w aranzacji wnętrz! Zachwyca przepychem, elegancją, nowoczesnością a przedewszystkim profesionalnością wykonania.
Bez oceny bo taka twórczość nie podlega ocenie punktowej. |
jak można grać w takim chaosie?
ale podziwiam za oddanie się temu wirowi dodatków i PAY'ów... jest w tym coś, ale za dużo przepychu |
Piękny. Salon, łazienka i korytarz najbardziej mi się podobają.
|
Boskie! xD Jeszcze nigdy nie widziałam tak pięknego, nowoczesnego i stylowego hotelu ;) Masz naprawdę talent. I czekam na nowe domki ;) Pozdrawiam :* 10.../10
|
Bombowe. No bombowe. Boże, już dawno takiej świetnej parceli nie widziałem.
Zaraz zemdleję... Dobra, 1000000000000000000000000/10 a nawet więcej. Ale błagam Cię, powiedz mi skąd ściągasz dodatki |
Śliczne, tylko zbyt ciasno. Może gdybyś usunął niektóre mniej potrzebne dodatki (oczywiście z tego domku) to byłoby trochę przestronniej. 9,5/10 bo za dużo ciut tego wszystkiego. Wygląda realistycznie ale jakoś tak duszno ;) Pewnie jak zwykle nie dasz do ściągnięcia bo są tam nieredystrybucyjne rzeczy. Zrób kiedyś taki domek z minimum dodatków, albo tylko te które możesz udostępnić. Wyobrażasz sobie jak wszyscy się ślinią przed komputerami? A ja to nawet czkawki dostałam xP
|
Nee spodziewałem się, że ktoś jeszcze odświeży ten temat, dzięki za komentarze. :)
Neville, dodatki ściagam z przeróżnych stron, zazwyczaj szukam konkretnej rzeczy i pobieram ją tam, gdzie akurat ją znajdę. Eveline wrzuciła kiedys na forum link do strony ze spisem przeróżnych serwisów, bardzo często z niej korzystam (link). Kicia Nie mogę dać tej parceli do pobrania, bo jak sama zauważyłaś są w niej nieredystrybucyjne dodatki. Dziękuję Ci za konstruktywną krytykę. :) |
Nie ma za co, ja jestem stworzona do krytyki, marudzenia i zbędnych komentarzy jak ten :P
|
przesliczne , przecudowne i niewiem co jeszcze . Ale jednak nie podoba mi się łazienka , reszta jest okej xD 9/10.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:37. |