![]() |
Ja to z siostrą się podieliłam działkami. Ona ma pierwsze 4 a ja resztę i nie ma kłutni.
|
no w koncu parceli jest aż 8 dla każdego wystarczy :D ja na szczęście nie mam problemu mój braciszek ma dopiero sześć lat :D i wszystki działki dla mnie :D :D
|
ja jestem jedenaczką a więc wszystkie działki dla mnie hhyhyh :)
|
Zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie.
|
spoko! na szczescie nie mieszkamy na jednej parceli! :D w normalnej okolicy jest ich ze 20 wiec spokojnie mozemy sie podzielic! :lol: a w Abrakadabrowie wystarczy mi jedna(na razie ;) )!! :P
|
co do samych działek jeszcze...
po użytkowaniu działki "starego Luma" stwierdziłam że jest okropna - jeśli się w tej chacie jakis zmian nie wprowadzi - mojego sima czeka remoncik - już niebawem w ogóle działka jest trochę maława... ale jak ktos na niej nie często przebywa (mój sim non stop jest w mieście i w dzielnicy gwiazd) to ujdzie ze względu na tą jakże "wesołą" atmosferę ;) |
ja nie lubię mieszkać tam w Abrakadabrowie. Tam jest bez sensu. Ponuro. Ciemno. Trawa ma taki obrzydliwy kolor. W ogóle wszystko jest tam okropne :(
|
A mi się tam podoba jest wesoło ciekawie i z dreszczykiem. Szkoda tolko że są tylko trzy.
|
No , ale w jakimś temacie mówili , że można kupić domek w abraka........ ze śpiącym Willem Wrightem(czy coś takiego) , ja nie wiem o co im chodzi.
|
ja kocham te działki :D właśnie za ponure kolory, za to że nie ma chodnika, ża odgłosy które w nocy słychać, za muzyczka w trybie kupowania i budowania :D są super
a żpiącego Willa możesz odwiedzić jak ci fasolka wystarczająco wysoka urosnie - wtedy sie na nią wspinasz i :D masz... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:12. |