![]() |
|
Ech...
Niedawno wróciłam z trwającej niecałe dwa tygodnie wycieczki do Niemiec (Hesja). Niestety przez ten czas "wyparowały" ze mnie wszystkie pomysły na ciąg dalszy tego FS... a na dodatek straciłam do tego serce, bo w czasie mojego pobytu tam wpadł mi do głowy pomysł na nową opowieść, i za nic nie chce się ode mnie odczepić. Gdyby udało mi się jakoś ładnie i sprawnie przelać ją na papier (lub na MS Worda), mogłaby być całkiem ciekawa... Ale niczego nie obiecuję, a już na pewno nie tego, że powstanie takie FS, bo to byłoby nieco trudne...
|
Odp: Nolens volens (łac. chcąc nie chcąc)
Czyli nie skończysz tego FS? Szkoda.:( Lubiłam je czytać i byłam ciekawa, jak je dalej poprowadzisz. Może jeszcze do niego wrócisz?
|
Nie! Nie możesz tego zrobić!
Jak skończysz to nie wiem co zrobię. Masz kontynuować :) |
Lara_Croft - być może nie jest to koniec, ale obawiam się, że na kolejne odcinki jeszcze dłuugo poczekacie... chyba, że zdarzy się cud i będę miała jakiś pomysł przed pierwszym września... na razie zapraszam na mój blog z nowym opowiadaniem (i jedynym, jak na razie, postem, chociaż blog założyłam ponad dwa lata temu - po prostu wczoraj robiłam na nim generalne porządki):
Blog - Katherine vel Kathy Selden Mam nadzieję, że jednak przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł. Choćby dlatego, że nie chcę tego zostawiać niedokończonego. A może macie jakieś konkretne propozycje? EDIT: Uwaga! Istnieje niewielka szansa, że to FS jednak będzie kontynuowane. Nie obiecuję, ale... kto wie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:14. |
|