![]() |
|
Odp: ukradła mi dziecko O.o
Cytat:
znakiznaki. |
Pojawiła się aktualizacja (więcej info na stronie the sims 3) - ten problem z niańką wynoszącą dzieci z domu zostanie automatycznie usunięty (o ile ktoś ma oryginał, pewnie). To był błąd w grze.
|
Ej, ludzie, to jest dobre!
Cytat:
|
Ale możesz też poczekać aż dziecko urośnie (jeśli włączyłaś opcje starzenia się) przełącz na krótką długość życia. i zadzwoń do niego jak przyjdzi to wpisz kod testingcheatsenabled true i shiftem na dziecko i przyłącz dziecko do rodziny i włala. Jeśli chcesz taką opcje xDxD
A jak nie to to co wcześniej pisali. |
a jak pobrać tą aktualizację? xD
|
Cytat:
|
Cytat:
Wygląda na to, że moja gra jest aktualna, bo po przyciśnięciu "odśwież" nic się nie dzieje ;) Ale także nic mnie o tej aktualizacji nie powiadomiło. |
Cytat:
|
Mi właśnie wyskoczyło okienko przy włączaniu gry: "Dostępna jest nowa wersja, czy chcesz zaktualizować grę?" (tak mniej więcej, bo już zapomniałam, jak było dokładnie ;P) Teraz właśnie kreator aktualizuje grę. U Was też pewnie niedługo sprawa się wyjaśni... ;)
|
Ja wiem jak możesz odzyskać dziecko!
Jak masz to dziecko w przyjaciołach to klikasz lewym przyciskiem myszki na tą ikonkę z tym dzieckiem i wyskoczy Ci "Zaproś" i "Zadzwoń" [do zadzwoń nie mam pewności, ale zaproś na pewno jest] No i zapraszasz to dziecko. Jak już pojawi się osoba i dziecko przed twoim domem to wypraszasz osobę, która z dzieckiem przyszła, a dziecko bierzesz na ręce, ściskasz, bawisz się itp. itd. :) A i wpadajcie na mój blog : FotoStory-Sims3.blog.onet.pl Z góry thx :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51. |
|