TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   ukradła mi dziecko O.o (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50977)

bouffe 23.06.2009 22:04

Odp: ukradła mi dziecko O.o

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1054795)
Nie jestem pewna czy to simreset czy resetsim.

resetsim.

znakiznaki.

_Eveline_ 24.06.2009 23:08

Pojawiła się aktualizacja (więcej info na stronie the sims 3) - ten problem z niańką wynoszącą dzieci z domu zostanie automatycznie usunięty (o ile ktoś ma oryginał, pewnie). To był błąd w grze.

Beep 24.06.2009 23:49

Ej, ludzie, to jest dobre!

Cytat:

Pełna lista zmian:

* Poprawione problemy ze zbyt wolnym tempem gry działającej w prędkości 2 i 3. Obecnie niektóre komputery będą pracowały lepiej przy użyciu prędkości 2 i 3.
* Poprawiono przełącznik rozwoju historii.
* Usunięto możliwą przyczynę awarii gry, związaną z kodem dźwięku.
* Poprawiono problem z niańką opuszczającą parcelę z niemowlętami.
* Poprawiono niektóre problemy z synchronizacją pionową i odświeżaniem ekranu.
* Usunięto niektóre błędy autoryzacji DVD oraz zgodności napędu podczas uruchamiania.
* Niniejsza aktualizacja poprawia niektóre problemy na komputerach Mac, które mogły prowadzić do awarii gry podczas łączenia z serwerami AFP.
Ciekawe, czy będzie działać na pirackiej wersji gry (gwoli ścisłości, mam oryginalną grę, tak tylko pytam z ciekawości).

Emallie 25.06.2009 08:57

Ale możesz też poczekać aż dziecko urośnie (jeśli włączyłaś opcje starzenia się) przełącz na krótką długość życia. i zadzwoń do niego jak przyjdzi to wpisz kod testingcheatsenabled true i shiftem na dziecko i przyłącz dziecko do rodziny i włala. Jeśli chcesz taką opcje xDxD
A jak nie to to co wcześniej pisali.

Chryzantem Złocisty 25.06.2009 09:04

a jak pobrać tą aktualizację? xD

Mamełe 25.06.2009 09:18

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1056104)
a jak pobrać tą aktualizację? xD

No właśnie się nie da...

_Eveline_ 25.06.2009 09:52

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1056116)
No właśnie się nie da...

"Otrzymasz powiadomienie o dostępnej aktualizacji, jeśli masz włączoną opcję Aktualizacje automatyczne. Aktualizacje gry są dostępne także na panelu Aktualizacje gry, jeśli nie zdecydujesz się na aktualizację w tym momencie, albo nie masz włączonej opcji Aktualizacje automatyczne. Kliknij na przycisku Refresh aby zobaczyć czy jakiekolwiek nowe uaktualnienia są dostępne."

Wygląda na to, że moja gra jest aktualna, bo po przyciśnięciu "odśwież" nic się nie dzieje ;) Ale także nic mnie o tej aktualizacji nie powiadomiło.

Mamełe 25.06.2009 09:53

Cytat:

Napisał _Eveline_ (Post 1056141)
"Otrzymasz powiadomienie o dostępnej aktualizacji, jeśli masz włączoną opcję Aktualizacje automatyczne. Aktualizacje gry są dostępne także na panelu Aktualizacje gry, jeśli nie zdecydujesz się na aktualizację w tym momencie, albo nie masz włączonej opcji Aktualizacje automatyczne. Kliknij na przycisku Refresh aby zobaczyć czy jakiekolwiek nowe uaktualnienia są dostępne."

Wygląda na to, że moja gra jest aktualna, bo po przyciśnięciu "odśwież" nic się nie dzieje ;) Ale także nic mnie o tej aktualizacji nie powiadomiło.

No u mnie właśnie też wyskakuje, ze moja gra jest aktualna a nic nie instalowało ani nie pobierało.

_Eveline_ 25.06.2009 21:10

Mi właśnie wyskoczyło okienko przy włączaniu gry: "Dostępna jest nowa wersja, czy chcesz zaktualizować grę?" (tak mniej więcej, bo już zapomniałam, jak było dokładnie ;P) Teraz właśnie kreator aktualizuje grę. U Was też pewnie niedługo sprawa się wyjaśni... ;)

Semsy 03.04.2010 10:44

Ja wiem jak możesz odzyskać dziecko!
Jak masz to dziecko w przyjaciołach to klikasz lewym przyciskiem myszki na tą ikonkę z tym dzieckiem i wyskoczy Ci "Zaproś" i "Zadzwoń" [do zadzwoń nie mam pewności, ale zaproś na pewno jest] No i zapraszasz to dziecko. Jak już pojawi się osoba i dziecko przed twoim domem to wypraszasz osobę, która z dzieckiem przyszła, a dziecko bierzesz na ręce, ściskasz, bawisz się itp. itd. :)
A i wpadajcie na mój blog :
FotoStory-Sims3.blog.onet.pl
Z góry thx :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51.