![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
zrobiłam impreze urodzinowa i po jej zakonczeniu jeden z gosci wzial niemowlaka mojej simki i wyniosl z domu O.o dziecka nie mam juz w pasku ani nie moge go kontrolowac x/ jak moge je odzyskac? wam tez takie cos sie zdarzylo ?
Ostatnio edytowane przez Björk : 26.12.2009 - 11:45 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ho.. to nieźle ;d a wiesz jak się nazywał ten sim, który zabrał Twoje dziecko? może idź tak to do niego i odzyskaj dziecko
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
wlasnie, mozesz do niego pojechac jesli pamietasz im./naz.
a moze nie zauwazylas, a to byla opieka spoleczna? chociaz z nia sie jeszcze w trojce nie spotkalam |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja też nie, ale jeśli dobrze opiekowała się dzieckiem, to raczej by to nie była opieka społeczna, chyba że nie można wyprawiać imprez jak ma się dziecko w domu, pojęcia nie mam oO'
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to byla jakas nastolatka x/ kiedys zatrudnilam ja jako opiekunke do innego dziecka simki...
a najgorsze jest to, ze nawet nie mam tego dziecka w pasku czlonkow tej rodziny x/ |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to albo to jakaś złodziejka dzieci była, albo jakiś błąd w grze..
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a rodzice sie nawet nie zorietnowali O.o
w kontaktach to dziecko dalej jest ale w pasku rodziny juz nie x/ |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj wątpię, żebyś je odzyskała, ale spróbuj zatrudnić ponownie opiekunkę do dziecka. Jeżeli przyjdzie inna, to rób to dotąd, aż przyjdzie ta co zabrała, a nóż przyniesie. Ostatecznie cofnij się do poprzedniego zapisu gry. Widzisz, tak to jest jak matka nie poświęca czasu dzieciakowi - kilka dni z cudzym bachorkiem i już opiekunka myśli, że ma większe prawa
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
tyle, ze ona nie byla opiekunka tego dziecka ..
byla po prostu gosciem domu na imprezie gdy impreza sie skonczyla wziela niemowlaka i poszla x/ zaprosilam ja ponownie ale przyszla sama, bez dziecka... |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
to ty idz do niej, i sprawdz czy ono tam jest.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|