![]() |
Odp: Dom Auer
Prawda, a czego sie spodziewaliście? Same dodatki nie red. w nim były ;)
|
Cudowne 10/10. Taki styl właśnie uwielbiam, nie dało by sie tego dac na download ?? Prosze...
|
suuper. uwielbiam takie ale kuchnia troche pusta.9/10
|
Bryła,w ogole z zewnątrz super.A wnętrze takie nijakie. ^/10
|
Hej, czy ktoś wie, kiedy z powrotem ruszy MTS2? Bo chciałam ściągnąć Auera i nie mogę. Jeśli te problemy techniczne potrwają dłużej to będę miała kłopot. Czy ktoś, kto ma już domek w grze, mógłby mi wysłać jego pliki na maila?
[email protected] ŁEDYT: Już nie potrzeba. :P MTS2 działa, sama sobie ściągnę. |
Działa już ;)
|
powiem tak: wszystkie Twoje budowle są *****iste,niedopatruje sie błędow bo błędy są wtedy kiedy laik niemoze sobie poradzic z doborem kolorow.Ale w skrocie,jedyny dowod na to ze robisz fantastyczne budynki i wnetrza to ten iz wywołujesz kontrowersje,poprostu tam gdzie sie cos dzieje zawsze zdanie jest podzielone,a zazdrosnikow hehe jest co niemiara ;) Ulmille gratuluje gustu i talentu,oby tak dalej,bo uwielbiam oglądac Twoje domki :P
|
No totalnie świetny domek, żadnego "ale" poprostu CUDO 10/10
|
Supeer! domek budujesz swietnie a ten to najlepszy najbardziej mi sie podoba :) bryła wnętrze istne cudo przyzwycziłem się iż budujesz takich domów mnóstwo ale to jest twój styl(no tak przynajmniej ja uważam ;P)Dom super gratuluje talentu ! :) super !
9999999999999999999/10 |
Według mnie jest to twój najlepszy dom 100/10 B)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:55. |