TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Język simgielski czyli mowa Simów. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49293)

Kab Hun 21.03.2010 19:27

Odp: Język simgielski czyli mowa Simów.

Często się zdarza, że gdy dorosła simka hu¶ta się na hu¶tawce (ale gramatycznie...), to krzyczy "Piz..." No, żeński narz±d płciowy. ;p

Unknown_Girl 12.04.2010 11:29

Czasem w telewizorze simów idzie takie co¶:
- Żaba, żaba be du
- Żaaabaa
- Żubi żisz baba :D

Wiktoria__07 15.05.2010 08:16

ja pamiętam w jedynce kiedy sim ogladal kreskowki to kultowa muzyczka "tariii rariiii tam tarara tam tarararara tam!" hhahah dalej nie umiem napisac ale boskie to bylo w jedynke grala tez moja mama i tata i tata zawsze kiedy sim szedl ogladac kreskowki to dal glos na fulla i tylko dudnilo to "tariiii rariiii taam...!" haha boskie to! dzisiaj gramy w dwojke ale ciagle tak z nudow tata se lubi to mruczec pod nosem :)

owocowa761 19.05.2010 19:09

pamietam diga diga bo juz w th2 nie gram
ale pamietam jak w THE SIMS ( w pierwszej czesci ) przy myciu zębów robili taka krótk± przerwę, patrzyli w lustro i mówili - MOKI HOKI ; )

AHA! jeszcze w TV u simów w TH@ jak jest reklama pizzy to mi sie smiac chce - pale Ľiuziaa..
albo piosenka tej bajki dla dzieci z tym robotem co idzie po miescie i rozbija budynki ... spiewa piosenke ale nie pamietam słów wiem ze na koniec jest takie podkreslenie - koko rej ! ; p hahaha

ahh i jeszcze w telewizji jak jest aerobik to mowia - klap di norbul
to mi sie kojazy ten ostatni wyraz z nog± ;)

Tusiov 21.05.2010 19:50

W telewizji (chyba ten dla Kucharzy) ci±gle się powtarza ''Oł, kamoning''. Jaki¶ mężczyzna najwidoczniej to mówi... :)

Anique 21.05.2010 20:03

Gdy simka nie może przej¶ć, bo jej co¶ przeszkadza to staje, tupie nog± i w¶cieka się mówi±c: "Never", a że mówi to szybko, to brzmi jak "Nefe" (a akcentem na pierwsze "e"). Potem pokazuje rękami przed siebie i dodaje: "Fromenade", następnie macha ręk± w górze i woła: "Haluu!". Na koniec odpuszcza sobie, rozkłada ręce i bełkocze co¶ pod nosem, jakby: "Frydning..."

Tak to jest, jak ma się nagrany film, gdzie Balbina się w¶cieka, z nie wiadomo jakiego powodu, bo niby nie może na ławkę usi±¶ć. : )

Reserved 25.05.2010 20:27

Ja uwielbiam tekst z telewizji jak te bliĽniaczki Przyjemniaczki s±. To ,,O ja pi !" :)

Simka18 23.06.2010 19:44

a ja uwielbiam jak, simy rozmawiaj± z ro¶linami jak, mój sim rozmawiał z ro¶linami brzmiało to trochę, jakby rozmawiał z tymi ro¶linami w języku hiszpańskim czy, jakim¶ podobnym do hiszpańskiego.

Annbe 18.07.2010 12:51

pamietam, że jak jest głodny to mówi co¶ takiego: "amkam, amkam!" :D

kotecek 18.07.2010 14:28

u mnie simy dwa razy w dwójce powiedziały takie polskie brzydkie słowo na k... raz jk simka skończyła lekcje, a za drugim razem to jak m±ż rozstawał się z żon± :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:13.