![]() |
Odp: Dom Auer
A ja sie nie zgadzam z Kubą. To jest 21 wiek i teraz w modzie sa takie proste domy, jednak mają one coś w sobie. Mi dom sie bardzo podoba ładnie urządzony nie z przesytem ale z elegancją. Daje 10/10. Oby tak dalej.
|
zazdroszcze talentu. bardzo lubie nowoczesne domy a w takim z checia bym zamieszkal:) a i ta podłoga w holu jest ładna nie wiem czemu sie jej czepiacie...ogrod nie za bardzo pasowalby do takiego domu wiec jest dobrze tak jak jest...:p jednak ta biblioteczka (w salonie chyba )wydaje sie taka sztuczna. dlatego 9+/10 :D
Pozdrawiam: Raddi |
śliczny! mnie się tam podoba. dodałabym pare drzewek, ale jest OK 9,5/10
|
A więc dom jest ogólnie ładny, ale nie podoba mi się ogród.
4/10-Ogród 8/10-Cały dom 12/20-Całość |
To chyba oczywiste że dam 10/10.....więc proszę: 10/10
Fajnie byłoby zamieszkać w jednym z twoich domków ;) ..... |
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. :) |
To jest cudoOooo0owne:) Prosze daj do ściągnięcia będe w pełni szczęśliwa:)
|
Jeden z najlepszych domów na forum, ALE ta gazeta... wygląda trochę jak playboy :O
|
Podoba mi sie.
Niektorzy czepiaja sie wnetrza... uwazam, ze jest swietne. Tak, jest zimne, "puste", ale przez to eleganckie, czyste, ma sie poczucie przestrzeni, wolnosci, a nie cieple odgrzewane kluchy... To wlasnie wnetrze urzeka, jego prostota i funkcjonalnosc. Nawet jesli czasem wydaje sie sterylnie zapakowane - o to chodzi. I jest, generalnie, swietne. Jedyne co mi sie nie podoba i do wygodnych pewnie nie nalezy, to ten piasek/kamyczki/whatever wokol basenu. Ladniej wygladaloby wlasnie cos rownie... sterylnego jak reszta domu. A poza tym, chetnie bym w nim zamieszkala ;) Weny tworczej zycze ;) |
To Jest Cudne
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:07. |