![]() |
Odp: The Residence
Genialny kom bek:P
Biedny Velvet.. delikatny jak swój imiennik i takie naiwne..:D hah, a teraz jeszcze biedaczka zbeszcześcili:( a "Dred" to zabija mnie :P |
Świetne :) A ostatni odcinek mnie powalił. Nawet przestały mi przeszkadzać te fioletowe włosy, które na wielu ujęciach wychodzą wręcz tragicznie :P Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!
|
Jak to miło przeczytać, że już jest wszystko w porządku :)
Wracaj szybko do zdrowia :) A co do odcinka, to nam się tu zajawki erotyczne pokazują xD Ładnie rozegrane i oczywiście zostaje nutka niepewności na koniec... Jak zwykle :) Za to uwielbiam Twoje FS :) Pozdrawiam |
Świetny odcinek. Ciekawe jak Dante zaraguje na to, że jego syn został zgwałcony ;p. Mam nadzieję, że nie będzie tak że zaraz przyjdzie Nightmare i uratuje Velveta. Więcej Aquili!!! Znaczy proszę więcej Aquili.
Kiedy następny odcinek? Pozdrawiam :) |
wow! no to dałaś czadu. świetny odcinek!jestem ciekawa jak potoczy się dalej życie Velveta. Może ktoś go uratuje albo on umrze z głodu albo co...no sama nie wiem ... no to czekam na następny odcinek.
|
Tęsknię za Velvetem mocno.
|
Kieeedy następny odocinek??? Już nie mogę się doczekać!!!
|
W produkcji xD Nie potrafię się zdecydować, jak wiele mogę napisać, by nie polecieć za bardzo z akcją ^^'' I również nie mogę się doczekać następnego rozdziału x3
|
Ja myślę, że i tak będzie dobrze, w poprzednim odcinku też miałaś obawy a wyszło perfekcyjnie.
Z resztą i tak lepiej wiedzieć niż się domyślać :P |
Velvet gdzie jesteś???
Tęsknie za tobą bardzo. Już umieram z ciekawości co się stanie dalej... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31. |