![]() |
Odp: Fusion by vibratoria
Bedzie 6,5/10 za Dodatki z Neta
|
Brawa dla Ciebie ;*
Gratuluję bogatej wyobraźni :D Pierwszy raz widzę dywan w garażu. Fajnie tam naćpałaś tyle tych przedmiotów :P Hall główny - uwielbiam, jak dom jest zapełniony różnymi pierdółkami :) Kuchnia - oj, ale bałaganik ;d I jakieś stare placki :) Ale widzę, że ciasto jakieś już się piecze, więc zrobimy sobie ucztę :D Pralnia - bardzo klimatyczna ;d Salon - oj, ale burdel (bez skojarzeń :D) Łazienka - zapomniałaś o najważniejszym przedmiocie, choć wiem dlaczego :) Pokój dziewczyn - fajnie zrobiłaś to okno ;* Całokształt - Co tu dużo mówić. Idealnie połączone kolory, przedmioty, do tego ta cudna bryła = ideał. 10/10 @Up. and @Down. Żartujecie?? Proszę, wystawcie dom bez dodatków z neta i zobaczymy jak sobie bez nich poradzicie. |
Szczerze? Zagracony. Zbyt zagracony. O kuchni już nie wspomnę. Hiperpotworna ilość dodatków z neta :/ Bryła w porządku, ogród bez rewelacji. Wykładzina w garażu? Niedorzeczne.
6/10 |
Cytat:
Wracając do tematu: jestem absolutnie zachwycony, dom jest urządzony bardzo realistycznie, ze smakiem i z pomysłem. Aż chciałoby się tam zamieszkać. Bezsprzecznie to Twój najlepszy projekt. Cóż więcej mogę dodać? Nie bez powodu nosisz rangę przy nicku. :) |
Też mam wrażenie, że aż nazbyt zagracony, ale chodząc do swoich znajomych, to można powiedzieć, że to nic :P
10/10! dasz do ściągnięcia? :> |
Normalnie cudo:D
Fajny garaż.taki zagracony ale kuchnia i salon też. Normalnie jeszcze raz CUDO []b10/10[/b] |
No właśnie - wszystko jest kwestią gustu :)
Jednym się podoba - mi nie. a) modernów jest multum i bryły widziałam już lepsiejsze w Twoim wykonaniu. b) pstrokato - właściwie nic nie widać na zdjęciach, jeno jakąś mieszankę kolorów, bo kształty trudno już rozpoznać. c) naćkane wszystkiego gdzie się da. Z kolei ja uważam, że to Twój bardzo najgorszy projekt. Nawet abstrachując od dodatków z neta ;) |
Ajajajajjajajjjj.
Lokatorzy to sprzątać po sobie chyba nie lubią. ;-) Bryła świetna, mimo, że kolorystyką 'oklepana' i fajnie wkomponowany ogród. Znalazłam jedną 'gafę'!!! -> Dywan w garażu? :> (Chyba, że już mam początki ślepoty starczej ;-) ) Cytat:
Bardzo lubię Twoje projekty, może ten nie jest najlepszy, ale na pewno wymagał dużo cierpliwości. (No jakoś ten 'artystyczny nieład' trzeba było zrobić... ) |
Właśnie: zbyt zagracony :/
Nie wiem, jak właściciele mogą w nim normalnie mieszkać... Ogólnie ładnie, ale jednak ocena znacznie pójdzie w dół. 7,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:33. |