![]() |
Gentle Look (odbudowa bryły z MTS2) [BRAK ZDJĘĆ]
---
Mam nadzieję, że dom się podoba. Czekam na komentarze, otwarta na krytykę, ale i pochwały ;P |
Odp: Gentle Look (odbudowa bryły z MTS2)
Widzę ze jestem pierwsza. Cóż domek ładny, nie mam mu nic do zarzucenia.9/10 To nie moje kolory, dlatego nie 10.
|
Hmm więc zacznijmy od błędów:
- co robi na bocznej ścianie od zewnątrz ta pnąca roślina i jak wzięła się z środka chyba roślina jeśli się pnie to wychodzi od ziemi - za ciemny dach do białego pokrycia ściany - co robi nad bardzo ładnym fotelem płyta korkowa z kluczami?? - dziwnie wygląda biała cegła w łazience - w kuchni ohydny obraz w starawych drewnianych ramach i w dodatku nad kuchenką!! - słąbo zagospodarowany ogród nie lubię gdy nie ma dużo kwiatów, albo chociaż drzewa czy paru krzewów kwiatowych zalety - ciepła kolorystyka salonu podoba mi się - sypialnia niczego sobie wmoich barwach zieleni - w kuchni krwista czerwień gryzie się z pastelowym kolorem - mogłeś/łaś postarać się bardzoej przy łazience, ale ogólnie ejst sympatyczna Ocena końcowa : 6/10 Nie zamieszkałbym, wtym domu ze względu, że usunąłeś basen i dlatego, że ogród nie jest zagospodarowany jak trzeba. E$dit : i dlaczego ta "półeczka" z ręcznikami w łazience wchodzi w okno ?? |
Hmmm... w czym jest sens renowacji brył z internetu ? :D Moim zdaniem to to odbudową nie mozna nazwać-jak dla mnie oczywiście :P Zbyt jasny tynk...Szczerze ? Bryła przed przypadła mi bardziej do gustu niz ta Po odbudownie :) Wnętrze-ładne ..lecz ta kabina prysznicowa (nie mozna z niej zapewne korzystać)
Pozdr.Sheba. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
bryła: dosyć ok ale okładzina mi się nie podoba. mogłaś trochę powiększyć ogródek.
wnętrze: kolory dobrze dobrane ale w kuchni farba mogła być trochę jaśniejsza. nie podobała mi się też łazienka. powód- smutne, zimne kolory. sypialnia za to jest świetna. 7,5/10 |
domek taki średni, ale dam 8/10 :) A co do tej rośliny to trzeba użyć kodu moveobjects on żeby umieścić jej wszystkie części na jednej ścianie i wtedy ładnie wygląda :)
Pozdrawiam |
minusy
~bryła. jest za wielka, brzydki tynk no i ta dobudówka z prawej. lepiej było przed. ~buda w ogóródku. okropna jest imo. ~to pnące się coś na ścianie ~maxisowy TV w salonie. nie mam nic do maxisa, ale ten telewizor jest dla mnie po prostu brzydki. ~kuchnia (meble). nie pasuje mi ta czerwień do blatów i ten obraz też. plusy ~leżak w ogrodzie. fajny efekt. ~ładna lampa w salonie (obok biurka). ~sofa + fotel w salonie. pasują do ścian i są bardzo ładne. ~sypialnia. bardzo mi się podoba, fajnie dobrane dodatki i kolory. ~kosmetyki w łazience na szafce fajnie wyglądają. Bez oceny liczbowej ^^ |
Hm...Kształt bryły i jej kolorystyka są całkiem fajne :)
Ogród troszkę lepszy, pasują do niego te słoneczniki z RIO A buda dla psa jeszcze bardziej W salonie kolory są pięknie dobrane do mebli W kuchni to już wogóle jest świetnie :) Moim zdaniem w sypialni bardziej pasowałoby pojedyncze łóżko Łazienka nawet mi się podoba, tylko dziwnie wygląda lada zasłaniająca prysznic Psuje jego wygląd :( 8/10 |
Eee... no to tak:
~ Zostawiasz rzeczy na ziemi? Mydło na podłodze, szklankę na ziemi w ogródku? Wątpię... ~ Kuchnia: Chcesz pokazać, że umiesz ściągać z neta? Bez urazy, po prostu wszystkie półki zapchane dodatkami z neta i nie ma gdzie zrobić jedzenia. ~ Pokrycie domu: wygląda jakby miał remont i miał być dopiero malowany. ~ Czarny prysznic w białej łazience to nie za dobre rozwiązanie. Ogółem 6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:50. |