![]() |
Odp: San Gesperito
To jest epickie, bo nie wiem jak inaczej to nazwać. Piękne i z rozmachem, mnóstwo zakątków, świetny pomysł, trzeba wiele chęci, żeby coś takiego stworzyć, ja nie mogę się zabrać za moje domy, które chciałem tu wstawić. Cudeńko po prostu :D
|
Na początku chciałam Ci podziękować za dedykację.
Chociaż, jak wspomniałeś stały się one ostatnio modne, to nie zmienia to faktu, że sprawiła mi ogromną przyjemność... Jeśli chodzi o projekt, to jak wiesz, jestem oczarowana i zachwytom moim nie ma końca. San Gesperito jest dowodem na to, że Twoje prace nie są dziełem przypadku, chęcią pokazania czegokolwiek i jakkolwiek. Wspaniały pomysł, idealne wykonanie i walory artystyczne są godne pochwały i uznania dla wielkiego talentu, jaki niewątpliwie posiadasz. Jestem pełna podziwu, zarówno dla Twojej wrażliwości na piękno, jak i umiejętności przekazania go w szczególny sposób, dostarczając niezwykłych emocji i niezapomnianych wrażeń. Cudo... |
Nie dam oceny liczbowej, ponieważ ocena nie jest tu potrzebna, nie wyrażałaby tego, co zrobiłeś
Jest to super projekt, ponieważ jest idealny , jest oryginalny i dopracowany ;) Wyszło świetnie , tak jak trzeba ( i pewnie tak jak chciałeś ;P ) San Gesperito zalicza się do cudów nad cudami tego forum ;] |
Bardzo dobrze wykonany. Widać że wymagało to wiele czasu. Każde miejsce utrzymane w jednym stylu i na dodatek ten zakręcony i pięknie zaprojektowany ogród jest niezmiernie miły dla oka i można się na to naprawdę długo patrzeć. Interesujące że na waszych screenach nie ma tej durnej siatki.
|
krotko...coś pięknego
|
Przy tym nie można się rozpisać bo wszystko jest wspaniałe
dobra robota ;) |
Napatrzeć się nie można... brak słów... przepięknie :)
Pozdrawiam |
Najpiękniejsza simowa Toskania ! :) Zbudowana z architektonicznym rozmachem stanowi doskonałe porównanie do rzeczywistych, średniowiecznych, włoskich "warowni".
Świetne rozplanowanie : wewnętrzne dziedzińce, brukowane alejki, ogrody, kamienne balustrady, tarasy widokowe... i do tego jeszcze ten pomysł na stary cmentarz ! Wszystko wspaniale utrzymane w jednym klimacie. Genialnie ! ;) |
Widziałem domek już wczoraj wieczorem, ale komentarz odłożyłem na dzisiaj, aby móc zdrowymi, wypoczętymi oczami spojrzeć na Twój projekt.
A twierdza jest śliczniutka :) Oglądam ją już kilka razy- w kółko te same zdjęcia. I ciągle mnie zachwyca od nowa. Brakuje mi trochę wnętrz- najbardziej chciałbym zobaczyć wnętrze kościółka.Śliczny jest ten cmentarza :D Zaś w nocy brakuje trochę oświetlenia koło tych stolików z parasolami ;) Myślę, że ocena liczbowa zbędna. pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:56. |