![]() |
`New` by kotek23. ^^ [BRAK ZDJĘĆ]
Hey. ^
Daaawno mnie tu nie było. Przez ten czas zmieniłam się ja, mój styl itd. Ale dobra, temat jest o domku, nie o mnie. xd Styl mój się zmienił, ale nie w budowaniu domków w simsach. Tak mi się wydaje bynajmniej. xp Więcc oto domek. Zamieszkuje go Alice [Alicja] Lemur. Ma ona 23 lata i pracuje jako makijażystka. Do Miłowa przeprowadziła się z Werony, po tym jak rozwiodła się ze swoim mężem. Mieszka tu od około półtora roku, ma dużo znajomych i dobrą pracę. To chyba na tyle. ^^ ;d Zapomniałam zrobić rzutów. :O Może przy najbliższej okazji je uzupełnię. ^ I jak Wam się podobał?. Proszę o szczere komentarze i oceny. :D Kotek23. |
Odp: `New` by kotek23. ^^
No to tak:
-bryła "po" niewiele się różni,nadal jest niezbyt urodziwa, -w ogrodzie za dużo wszystkiego, -salon dość ubogi, -obie łazienki całkiem fajne, -sypialnia niestety pusta. poza tym małe zdjecia . Ogólnie 5/10 . średniawo. |
Właśnie teraz tak myślę, że bryłę mogłam zmienić. xdd
W ogrodzie celowo jest tak `nawalone`. ^ Nie wiem czemu, ale lubię takie ogrody. W salonie i sypialni jakbym dała trochę więcej rzeczy, to Simka nie mogłaby się poruszać. :P Ale dzięki, następnym razem postaram się bardziej dopracować domek. :) |
Cytat:
Ogólnie domek jest fajny ;) 9,25/10 |
Wnętrza śliczne, bryła bardzo podobna do tych, których pełno w Miłowie. Nie podoba mi się także ogród.
7/10 |
Nie podoba mi się bryła i ten...gabinecik? Reszta jest w miarę ok, najbardziej podobają mi się łazienki i korytarzyk na górze ^^
|
Dom jest całkiem fajny.
Nie podoba mi się w nim salon plus ten kącik z komputerem. Najlepiej zrobiona jest łazienka i sypialnia. |
A mnie ogród się podoba - bardzo pomysłowo zrobiony.
Gabinet też fajnie oddzieliłaś półściankami. Bardzo fajnie, że obie łazienki są zrobione w tej samej kolorystyce. Przed domem jest dużo wolnego miejsca - mogłaś dodać jakieś krzewy, czy kwiatki. Tak, jak napisała Dastina: w różowej sypialni i salonie nieco pustawo. No i zdjęcia są za małe :/ Domek ogólnie mi się podoba. |
W bryle nie zmieniono prawie nic (choć może to i dobrze :P)
Wewnątrz jest bardzo fajnie ;) |
Bryła jest straszna. Taka prosta i hmmm zbyt jednolita. Za dużo bieli, także w ogrodzie, którego właściwie nie ma (?). Podjazd jest za długi.
Salon Nie podoba mi się to 'biuro'. W ogóle zbyt pusto i tak bez polotu. Kuchnia Podobnie jak w salonie. Zbyt pusto a te meble są niepraktyczne. Łazienki Są zbyt puste, takie zimne. Sypialnie Sypialnie są najlepsze. Jest w nich najwięcej życia. Oglądając ten dom mam wrażenie, że nikt w nim nie mieszka, co bardzo mi się nie podoba. 5 na 10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |