![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hey. ^
Daaawno mnie tu nie było. Przez ten czas zmieniłam się ja, mój styl itd. Ale dobra, temat jest o domku, nie o mnie. xd Styl mój się zmienił, ale nie w budowaniu domków w simsach. Tak mi się wydaje bynajmniej. xp Więcc oto domek. Zamieszkuje go Alice [Alicja] Lemur. Ma ona 23 lata i pracuje jako makijażystka. Do Miłowa przeprowadziła się z Werony, po tym jak rozwiodła się ze swoim mężem. Mieszka tu od około półtora roku, ma dużo znajomych i dobrą pracę. To chyba na tyle. ^^ ;d Zapomniałam zrobić rzutów. ![]() Może przy najbliższej okazji je uzupełnię. ^ I jak Wam się podobał?. Proszę o szczere komentarze i oceny. ![]() Kotek23.
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:36 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
No to tak:
-bryła "po" niewiele się różni,nadal jest niezbyt urodziwa, -w ogrodzie za dużo wszystkiego, -salon dość ubogi, -obie łazienki całkiem fajne, -sypialnia niestety pusta. poza tym małe zdjecia . Ogólnie 5/10 . średniawo. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Właśnie teraz tak myślę, że bryłę mogłam zmienić. xdd
W ogrodzie celowo jest tak `nawalone`. ^ Nie wiem czemu, ale lubię takie ogrody. W salonie i sypialni jakbym dała trochę więcej rzeczy, to Simka nie mogłaby się poruszać. ![]() Ale dzięki, następnym razem postaram się bardziej dopracować domek. ![]()
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ogólnie domek jest fajny ![]() 9,25/10 |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wnętrza śliczne, bryła bardzo podobna do tych, których pełno w Miłowie. Nie podoba mi się także ogród.
7/10 |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie podoba mi się bryła i ten...gabinecik? Reszta jest w miarę ok, najbardziej podobają mi się łazienki i korytarzyk na górze ^^
#7 |
Guest
|
![]()
Dom jest całkiem fajny.
Nie podoba mi się w nim salon plus ten kącik z komputerem. Najlepiej zrobiona jest łazienka i sypialnia. |
![]() |
#8 |
|
![]()
A mnie ogród się podoba - bardzo pomysłowo zrobiony.
Gabinet też fajnie oddzieliłaś półściankami. Bardzo fajnie, że obie łazienki są zrobione w tej samej kolorystyce. Przed domem jest dużo wolnego miejsca - mogłaś dodać jakieś krzewy, czy kwiatki. Tak, jak napisała Dastina: w różowej sypialni i salonie nieco pustawo. No i zdjęcia są za małe :/ Domek ogólnie mi się podoba. |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
W bryle nie zmieniono prawie nic (choć może to i dobrze
![]() Wewnątrz jest bardzo fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła jest straszna. Taka prosta i hmmm zbyt jednolita. Za dużo bieli, także w ogrodzie, którego właściwie nie ma (?). Podjazd jest za długi.
Salon Nie podoba mi się to 'biuro'. W ogóle zbyt pusto i tak bez polotu. Kuchnia Podobnie jak w salonie. Zbyt pusto a te meble są niepraktyczne. Łazienki Są zbyt puste, takie zimne. Sypialnie Sypialnie są najlepsze. Jest w nich najwięcej życia. Oglądając ten dom mam wrażenie, że nikt w nim nie mieszka, co bardzo mi się nie podoba. 5 na 10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|