![]() |
"Z nutą nowoczesności" czyli dom Kasandry Gomez [BRAK ZDJĘĆ]
[B][FONT=Trebuchet MS]Przedstawiam Wam mów dom „Z nutą nowoczesności” który zamieszkuje Kasandra Gomez.
Parter jest w jasnych wiosennych barwach w których przeważa jasna zieleń, zaś na piętrze panuje romantyczny i elegancki klimat dzięki ciemnym kolorom. |
Super!!!
Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba:) Mogłabyś zamieścić ten dom do ściągnięcia? Albo przesłać mi go na e-maila? Tylko napisz, to podam ci poprawny adres :D
Ogólna ocena 9.999999999/10 |
Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa:)
Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach :) Super dobrane meble, które wypełniają wnętrza domu, pozatym przestronność, czystość, ład :D Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia. Ocena 10/10! p.s jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :* |
Możecie mówić co chcecie ale ten dom jest porostu boski.Wszystko mi sie podoba cała ocena domu 10/10.Pięknie.\
|
Śliczny domek ;) - dobrze zagospodarowany! Wszystko idealnie się uzupełina :D Mebelki śliczne ;* bryła jest naprawdę nowoczesna ;] S U P E R.
|
Śliczny domek! Po prostu nie mam zastrzeżeń! 10/10
|
Cytat:
Cytat:
|
Przepiękny dommek! Daje 10/10. Poprostu cudooooooooo!
|
bardzo ladny dom, wykonczenie.... zazdroszcze ci wystroju lazienek, bo ja nie moglam w siecie znalezc tak ladnych mebelkow do tego pomieszczenia :(
9/10 :) |
Cytat:
Przeważnie wszystkie meble są z www.11dots.com Ciemna łazienka na piętrze: Meble pochodzą ze strony www.reflexsims.de |
ogolnie bryla domku i wnetrza sa bardzo ladne :D jedynie jakos ta pierwsza lazienka mnie nie przekonuje... pierwsze zdjecie wyglada jakby to byl jakis salon z sedesem i umywalka :P i kuchnia tez jakos mnie nie zachwyca ale reszta jak najbardziej :D calosc w moich ukochanych kolorach wiec daje 9/10 :D
|
Cytat:
|
Nie no naptrawdę z "nutą" :P super zrobiony dom, bryła z zewnątrz prosta, a wśrodkuświetne umeblowanie, daje 9/10
|
Teraz sobie myślę ,,szkoda, że simsy mam odinstalowane...'' Bo od razu ściągnęłabym tą cudowną chatę ;] Ogólnie wszystko mi się podoba. Najbardziej przypadła mi do gustu kuchnia + jadalnia. Nie będę Ci narzucać, że coś do siebie nie pasuje bo każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego ;]
Ocenka: 9,7/10 |
śliczna bryła
pomieszczenia mają bardzo ładnie dopasowane kolory gdzieniegdzie jes trochę pustawo, ale za to jaka swobodne poruszanie się ;) piętro jest raczej nowoczesne a nie romantyczne. eleganckie - jak najbardziej :) słowem - podoba mi się :) :kissing: Martencja |
cudenko!!tylko jedna rzecz mi sie nie podoba te biale drzwi...troche nie pasuja, ale po za tym to wszystko jest super!! :D
|
Mi się bardzo podoba, moja ocena 11/10 ;p
|
kurcze a ja go sciagnelam i pisze mi ze brak mi dodatku. mam wgrane nightlife i university. potrzebny jest jeszcze jakis? to dokupie bo domek boski 10/10:)
|
Cytat:
Tak potrzebny jeszcze "The Sims 2 Własny Biznes" |
Ocena
1000000000000000000000/10 :) Ładny
|
Super!!!!10/10
|
Rewelka...
świetny dom bardzo mi sie podoba...rewelacyjnie zagospodarowany.Bardzo przestronny jak dla mnie.Moja ocena to 9.99/10.
|
fajowy 10/10 niestety,ale link by go ściągnąć mi nie chodzi tzn. jak wchodzę na stronkę i biorę free to potem nie ma miejsca żeby wpisać kod i załadować by się ściągało, a szkoda bo chętnie bym go zassała ;)
|
Wspaniala villa!Bardzo gustowna,elegancka.Tylko czy jak nie mam NZ będzie dzialac w WB?
Próbowałam mi tez link nie dziala.... |
11/10:) EXTRA! i SYPIALNIA TEŻ JEST SUPER
|
Ładny, ale juz mi sie troche przejadła ta nowoczesność...
9/10 |
Dom poprostu cudowny 10/10
Jak wy robicie takie super domy ? Jak ja robie to mi nie wychodzą :(:(:( |
Ech... mi też ;) ten dom jest taki nowoczesny, ma fajną bryłę, dobrze dobrane meble i kolory... A u mnie? Kradrat. cztery meble na krzyż ;)
|
ale juz sie go nie da sciagnac ;( prosze niech ktos go wrzuci ponownie ;( ;(
|
cooooooool
:D Mistrzostwo świata! 10/10
|
super domeczek
extra!!!! zajefajna bryła i elewacja jednak w środku już tak nie zabardzo ale i tak extra: 9,5/10 |
ladny domek.
|
Cytat:
Z przyjemnością ściągnęłabym ten dom. |
Noo.. sliczny domek :)
Strasznie podoba mi sie ta czarna sypialnia :) |
No nareszcie jakiś cudny domek ! :) Naprawde wspaniały ten klimacik i wogóle... Jest piękny :love: Ale .. :shy: No nie lubię tych krzesełek z jadalni.
10/10 |
Siemka no musze ci powiedziec ze dom jest super niewiem skąd miałas pomysł na bryłe,na wystrój i wogle ale bardzo mi sie podoba...Dam 10/10... :)
|
Super Dom ekstra ! :D:D :D :D zawalisty :D 10 / 10 czy w Simsach 2 mozna kupic samochod ? bo ja nie moge ... a w jakie Simy posuwasz :D ? ;)
|
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale właśnie dopiero teraz przypomniałam sobie o tym forum i o tym domu - jest strasznie stary:)
Cieszę się, że aż tak bardzo podoba wam sie mój dom, bo przyznam, że ja nie jestem z niego specjalnie zadowolona:) Co do pytań o wysłanie lub udostępnienie domu na forum to niestety nie dam go z prostego powodu - dom jest cały zapchany dodatkami, a gdy go z nich oczyszczę to zastanie sama pusta bryła, która nie jest już tak atrakcyjna... Pozdrawiam, Raisa:) |
Domek śliczny nic dodać nic ująć.. PikNie ;) 8,5/10
|
pełne zaskoczenie...CUDOWNY DOMEK! 0,5 ptk za krzesełka w kuchni i jeszcze kilka rzeczy mi się nie podobało ale dostajesz 9+/10 |
Powiem tak, nawet ładny, ale niestety jeszcze mu dużo brakuje. Trochę dobrego gustu nie zaszkodzi 6/10.
|
Dobrego gustu - czyli jakiego? zawsze myślałam, że o gustach się nie dyskutuje.
Cenie sobie Twoją ocenę, ale czy mógłbyś ją bardziej rozbudować bo Twój komentarz wiele mi nie mówi, a lubię wiedzieć kiedy i co robie źle żeby potem te błędy jakoś wyeliminować:) |
Wszystko ładneee... tylko sypialnia za ponura to jedyny minus (-)
9.9/10 ;) ;) |
Mniej dodatków z neta. Salon musi być najważniejszą częścią domu a u Ciebie jest zbyt ponury. Niech dom będzie miał więcej życia.
|
Odp: "Z nutą nowoczesności" czyli dom Kasandry Gomez
ta chata jest cudownaaaaa!!!!!!10/10 :*
|
Bryła trochę przypomina mi centrum handlowe :con: , Może przez to pokrycie ścian :con: . Wnętrze: Nawet, nawet: pomysłowe, nowoczesne. Jedyne co mi sie tam nie podobało to sypialnia - trochę za ciemna :con: , za to świetna ciemna łazienka :P.
Ocenka: 9/10 |
Super dom, podoba mi się! Ładnie dobrane meble, miejsce dobrze zagospodarowane... 10/10 !!!
|
Według mnie super, nie wiem co jest zle ale jakos tak dziwnie bym sie czula w tym domku, ale ogolnie to super 8/10 :)
|
domek raczej przeciętny, chociaż widać że powoli czaisz jak budować domy =]
moja nota 3/10 |
:) Mam pytanko. Mam zwykłe simsy 2. Moge pobrać ten dom czy musze miec jakiś specialny dodatek. A jesli mogę to jak to zrobić? :1smutny:
|
hm , w bryle coś bym zmieniła ,a w kuchni nie pasują mi te krzesła.
8/10 ;) |
hej podałabyś jakiś nowy link , bo ten już nie działa
|
Boski 10/10
PS. Nie moge pobrać domku ;/ |
Ładnie, ale nie podoba mi się pokój na aspiracje :P 7/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:33. |