![]() |
Plaża Słoneczny relaks - propozycja na lato [BRAK ZDJĘĆ]
Hej moi drodzy 8) Mamy właśnie wakacje, naszym simom tez przyda sie jakies miejsce do odpoczynku, zbudowalam zatem
Plaże Słoneczny Relaks Mam nadzije ,ze Simom bedzie sie podobało.... |
Chyba jetsem pierwyszm komentującym;)
No to jedziemy! Zauważyłem że drzewa które otaczają wyspe są ułożon etaks amo i w taki oto sposób powstaje nam pewny wzorek! przyjzyj się i zmień koniecznie:P Pozatym wydaje mi się, że ten plaży brakuje takiego pozóra! Jak na mój gust to plaża nie jest zbyt ciekawa, a raczej monotoniczna O_o Jedynie co mi się spodobało to zachód słońca B) słaba ocena 4/10 |
Plaża z daleka wygląda jakoś dziwnie, ale zbliżenia są bardzo ładne. Fajny pasek. 8/10
|
Ślicznie tutaj to kiedy moge przyjechać na wakacje? Daje 10/10
|
Śliczne i nawet wiem skąd ściągnełaś niektóre dodatki ;)
|
Noom... kataryna1 ma racje....
Z daleka jakoś dziwnie, ale jak jest przybliżenie to ladnie ;P Tylko ja na twoim miejscu dała bym inny piasek... Taki bardziej żeczywisty ;P |
ta plaża to jedna wielka monotonia ..musisz wkładać w swoje budowle wiecęj pracy jedyny plus to zachód słońca i oprócz tego to mi sie nic nie podobało tak więc ocena 2/10
|
Moja ocena : 5/10.
Moim zdaniem za bardzo schematyczna. Brak dzikości, takiego wakacyjnego chaosu :P.Wszytsko ustawiane według reguł (co ileś krateczek :P ). Ta 5 za pomysł na ciekawy wypoczynek dla simów i za jedolity "havana B) " charakter parceli. pozdrawiam:) |
6/10 Dlatego że przydało by się troche więcej dodatków na tej plaży a morze powinno być większe. No i piasek inny. :D
|
Faktycznie, z daleka wygląda okropnie. Zaś z przybliżenia już coraz lepiej. Mnie również nie podoba się brak chaotyczności.... Wszystko według planu.
Podsumowując: - widok ogólny 5/10 - poszczególne elementy 5/10 - dodaki i detale 7/10 - roślinność 4/10 :( Razem: 21/40 Czyli 3+ PS: Mile widziany jest rewanż w postaci ocenienia mojego domku... :wacko: |
b.ładnie :D 7/10
|
Bardzo fajne 10/10 Mam pytanie, jak robisz zachód słońca??
|
Trochę zbyt napchane... No i te kolory. :con: 5/10
|
sliczna plaza 10/10 a moglabys go dac do sciagniecia plisssssss
|
Eee..no..ten to jest prześliczne!!10/10
|
Chyba już przestanę oglądać zdjęcia parcel. Denerwuje mnie to, że nie jestem simką i nie mogę odwiedzać takich miejsc :P A tak poważnie, to daję ocenę 1000000/10. Świetna plaża :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:29. |