![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej moi drodzy 8) Mamy właśnie wakacje, naszym simom tez przyda sie jakies miejsce do odpoczynku, zbudowalam zatem
Plaże Słoneczny Relaks Mam nadzije ,ze Simom bedzie sie podobało.... Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:45 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba jetsem pierwyszm komentującym
![]() No to jedziemy! Zauważyłem że drzewa które otaczają wyspe są ułożon etaks amo i w taki oto sposób powstaje nam pewny wzorek! przyjzyj się i zmień koniecznie ![]() Pozatym wydaje mi się, że ten plaży brakuje takiego pozóra! Jak na mój gust to plaża nie jest zbyt ciekawa, a raczej monotoniczna O_o Jedynie co mi się spodobało to zachód słońca ![]() słaba ocena 4/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Plaża z daleka wygląda jakoś dziwnie, ale zbliżenia są bardzo ładne. Fajny pasek. 8/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ślicznie tutaj to kiedy moge przyjechać na wakacje? Daje 10/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Śliczne i nawet wiem skąd ściągnełaś niektóre dodatki
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Noom... kataryna1 ma racje....
Z daleka jakoś dziwnie, ale jak jest przybliżenie to ladnie ![]() Tylko ja na twoim miejscu dała bym inny piasek... Taki bardziej żeczywisty ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ta plaża to jedna wielka monotonia ..musisz wkładać w swoje budowle wiecęj pracy jedyny plus to zachód słońca i oprócz tego to mi sie nic nie podobało tak więc ocena 2/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moja ocena : 5/10.
Moim zdaniem za bardzo schematyczna. Brak dzikości, takiego wakacyjnego chaosu ![]() ![]() Ta 5 za pomysł na ciekawy wypoczynek dla simów i za jedolity "havana ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
6/10 Dlatego że przydało by się troche więcej dodatków na tej plaży a morze powinno być większe. No i piasek inny.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Faktycznie, z daleka wygląda okropnie. Zaś z przybliżenia już coraz lepiej. Mnie również nie podoba się brak chaotyczności.... Wszystko według planu.
Podsumowując: - widok ogólny 5/10 - poszczególne elementy 5/10 - dodaki i detale 7/10 - roślinność 4/10 ![]() Razem: 21/40 Czyli 3+ PS: Mile widziany jest rewanż w postaci ocenienia mojego domku... :wacko: |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|