![]() |
.:Wygodny, nieco nowoczesny - dla rodziny typu 2+1:. [BRAK ZDJĘĆ]
Pokazuję tylko wnętrza, gdyż absolutnie nie mam talentu do brył i urządzania zewnętrznego ;( . Jednak jak mi się będzie chciało spakować i dać do pobrania, to będziecie mogli sami stworzyć wygląd zewnętrzy wg własnych upodobań. Parcela jest przetestowana i grywalna.
|
Nawet Ci powiem że ten dom ma coś w sobię ;)
Jakby tak pusto lekko , ale naprawdę postarałaś/eś się ;) Mi się bardzo podoba :-) Ocena na tkzw : '' rzut z oka " dajmy.... hmm.... 8,5/10 :P |
to połączenie kolorów [kolor piaskowy z z kolorem cegły] bardzo mi się znudził. Ładne kolory w pokoju dziecka. Najbardziej podoba mi się jadalnia..
a szkoda że nie ma zdjęć z zewnątrz.. 7,5/10 |
Dom ogólnie podoba mi się , jest bardzo dopracowany. Hol jest śliczny , taki przytulny. Kuchnia i jadalnia nie podobają mi się za bardzo. Salon jest wręcz rewelacyjny ! :D Sypialnia również podoba mi się. Obie łazienki są ok . Pokój dziewczynki... nie jest brzydki , ale znudził mi się ten różowy kolor. 8,5/10
Pozdrawiam |
Widzę tutaj uzależnienie od lakierowanej podłogi, ale spoko mi też się podoba. Hol wszystko ładnie pięknie. Ogólnie to pomieszczenie "wszystko w jednym" jest bardzo ładne i wykonane z pomysłem, ale kafelki w kuchni i kanapy w salonie są jak na mój gust za ciemne. Sypialnia fajna. Łazienka ciemna, ale w moim guście.
Pokój dziewczynki... Wow trochę różowo, ale spoko mnie to nie przeszkadza :P Druga łazienka normalnie jak zwykle. Co zauważyłam wszędzie takie same żaluzje, to jest jeszcze do przeżycia, ale jak są np. w łazience to wchodzą w szafkę (w kuchni też). 8,5/10 |
Wnętrze ciekawe, tylko szkoda źe nie ma widoku domu z lotu ptaka. Daję 8/10. (a tak przy okazji byłbym wdzięczny gdyby ktoś powiedział mi skąd moźna ściągnać lakierowaną podłogę :D )
|
Domek przecudowny tylko nie podoba mi sie podloga w kuchni i kanapy w salonie. Reszta bardzo ladna. Szczegolnie pokoj dziewczynki:-) daje 9/10 pozdroffka
|
Cytat:
|
Mnie się baardzo podoba i bryła zapewne też byłaby świetna.
|
Śliczne wnętrze, zazdroszczę Twoim simom :D moja ocena to 100/10. Dlaczego uważasz, że nie masz talentu do urządzenia zewnętrznego? Na pewno jest lepsze od wielu moich domów.
|
Odp: .:Wygodny, nieco nowoczesny - dla rodziny typu 2+1:.
zadziwiający dom, najbardziej ze wszystkich pomieszczeń podoba mi się łazienka
9/10 |
Podoba mi się... Wnętrze jest lekkie.. Ale coś mi nie pasuje w sypialni rodziców.. Moim zdaniem kolory w niej bardzo często powtarzają się w innych domach ... Szkoda , że nie dałaś / łeś bryły ...
8/10 |
Podoba mi się jednak, sypialnia dziecka nie przypadła mi za bardzo do gustu, to chyba przez ten róż :D Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:40. |