![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pokazuję tylko wnętrza, gdyż absolutnie nie mam talentu do brył i urządzania zewnętrznego ;( . Jednak jak mi się będzie chciało spakować i dać do pobrania, to będziecie mogli sami stworzyć wygląd zewnętrzy wg własnych upodobań. Parcela jest przetestowana i grywalna.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nawet Ci powiem że ten dom ma coś w sobię
![]() Jakby tak pusto lekko , ale naprawdę postarałaś/eś się ![]() Mi się bardzo podoba :-) Ocena na tkzw : '' rzut z oka " dajmy.... hmm.... 8,5/10 ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to połączenie kolorów [kolor piaskowy z z kolorem cegły] bardzo mi się znudził. Ładne kolory w pokoju dziecka. Najbardziej podoba mi się jadalnia..
a szkoda że nie ma zdjęć z zewnątrz.. 7,5/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Dom ogólnie podoba mi się , jest bardzo dopracowany. Hol jest śliczny , taki przytulny. Kuchnia i jadalnia nie podobają mi się za bardzo. Salon jest wręcz rewelacyjny !
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Widzę tutaj uzależnienie od lakierowanej podłogi, ale spoko mi też się podoba. Hol wszystko ładnie pięknie. Ogólnie to pomieszczenie "wszystko w jednym" jest bardzo ładne i wykonane z pomysłem, ale kafelki w kuchni i kanapy w salonie są jak na mój gust za ciemne. Sypialnia fajna. Łazienka ciemna, ale w moim guście.
Pokój dziewczynki... Wow trochę różowo, ale spoko mnie to nie przeszkadza ![]() Co zauważyłam wszędzie takie same żaluzje, to jest jeszcze do przeżycia, ale jak są np. w łazience to wchodzą w szafkę (w kuchni też). 8,5/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 20
|
![]()
Wnętrze ciekawe, tylko szkoda źe nie ma widoku domu z lotu ptaka. Daję 8/10. (a tak przy okazji byłbym wdzięczny gdyby ktoś powiedział mi skąd moźna ściągnać lakierowaną podłogę
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek przecudowny tylko nie podoba mi sie podloga w kuchni i kanapy w salonie. Reszta bardzo ladna. Szczegolnie pokoj dziewczynki:-) daje 9/10 pozdroffka
|
![]() |
#8 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie się baardzo podoba i bryła zapewne też byłaby świetna.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Śliczne wnętrze, zazdroszczę Twoim simom
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|