![]() |
Wiem, że istnieją "magiczne drzwi". Jedne, gdy dziecko przez nie przejdzie, zmienia się "psychicznie" (jeśli tak można to nazwać). Czytaj: może chodzić do pracy, zakochiwać się itp. Drugie drzwi działają na odwrót: gdy przekroczy je dorosły zamiast paska pracy ma pasek ocen w szkole (na stałe, of course).
Nie wiecie gdzie to znajdę....? |
Cytat:
|
A które są które?
|
Nooo... niby znam tę stronkę a jednak ^^" DZIĘKI!!
ps. kiepsko z moim niemieckim, kto mógłby przetłumaczyć download pt. Alle Controller (Kaufmenü-Freischaltung in allen Städten) Mit diesem Controller-Pack werden in allen Städten das Kaufmenü freigeschaltet (benötigt minds 1 Stadt) Wdzięczna będę za pomoc jakiegoś germanisty!! |
To znaczy ze jezeli zgrasz ten Pack do gry to bedziesz miala dostepne menu kupowania we wsztstkich miastach nawet wtedy kiedy jestes tam ze swoim Simem...
Bardzo przydatny patch :) |
Cytat:
Nie mam tego w grze wiec nie wiem jak wyglada dzialanie.Ale z tego co pisza wlasnie tak ma byc ;) Pozdrawiam :) |
Dzięki wszystkim ^_______^
|
Nie działa mi stronka z tymi drzwiami! Czy ktoś zna inną, na której też są takie drzwi? Proszę o pomoc! :)
|
a tak na marginesie..to sa tylko do Sims abrakadabra czy do innych tez????
|
Do wszystkich cześci ;] :D
|
Cytat:
|
Większość obiektów autorstwa Shaklina, w tym KidsAdult-Tür, można znaleźć obecnie na tej stronie:
www.thesims.de/sims/ Drzwi są w dziale Verschiedenes |
nom coz...ja nic wam nie poradze ze stronka wam nie dziala:P
|
Dzięki za tą stronke jest supcio....
|
które to dokładnie
|
Strona http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm nie działa ponieważ autoży strony chyba zmienili adres albo coś w tym stylu a ten dobry to http://members.lycos.co.uk/shaklin/index.php
|
A do czego sa pozostale drzwi?? Jedno do energi ale pozostale nie wiem
|
Nie działa download gdy chcę ściągnąć te dżwi :( :( :(
|
a mi jakoś one nie chcą działać :(
|
mi tez nie :( !!!
|
wow... niezle te drzwi ^_^ supcio ^_^
|
wie ktos moze jak sciagnac te drzwi bo mi sie jakos nie udaje prosze pomozcie
|
Cytat:
Ni epoelcam ich. Strasznie sie trzeba namecyzc serio :D |
Cytat:
|
Strona którą podała Emma czyli TA jest dobra! Ściągnęłam sobie z niej drzwi. I są tu przedmioty z www.thesims.de, czasami ta strona nie działa, ale spróbujcie. :D
Ps. Przepraszam za błądy ortograficzne, o ile tą w moim poście. :wub: |
Acha te drzwi znajdują się w dziale DOWNLOADS i w pod Dziale Verschiedenes.
Nazywają się KidsAdult-Tür (takie białe) |
chcialabym te drzwi ale nie dziala zadna stronka ktora podaliscie :(
|
Do HYZI i innych jak nie chce wam sie zgrać spróbujcie zmienić nazwe tego pliku przed zgraniem nie wiem czy wiecie o co chodzi ale mi też tak sie stało i jak zmieniłam nazwe to sie dało
Pozdro |
Odp: Dorosły o mentalności dziecka
Przepraszam, że odświeżam temat sprzed tylu lat - ale nie chcę zakładać nowego, a powyższe linki nie działają. Zna ktoś stronę, gdzie można pobrać te drzwi przemieniające dziecko w dorosłego? :(
|
http://xshaklinx.perso.neuf.fr/sims1/index.php ---> Downloads ---> Verschiedenes (strona 1) i jak przewiniesz to tam gdzieś są
|
Dzięki Ci! :)
|
To ja się zapytam przy okazji czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć tort urodzinowy, który sprawia, że dziecko dorasta? Ponoć jest z milleniumsims, ale strona nie działa... Ma ktoś może to u siebie, żeby mi przesłać czy coś (no albo jakiś działający link ofc)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:32. |