![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem, że istnieją "magiczne drzwi". Jedne, gdy dziecko przez nie przejdzie, zmienia się "psychicznie" (jeśli tak można to nazwać). Czytaj: może chodzić do pracy, zakochiwać się itp. Drugie drzwi działają na odwrót: gdy przekroczy je dorosły zamiast paska pracy ma pasek ocen w szkole (na stałe, of course).
Nie wiecie gdzie to znajdę....?
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A które są które?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nooo... niby znam tę stronkę a jednak ^^" DZIĘKI!!
ps. kiepsko z moim niemieckim, kto mógłby przetłumaczyć download pt. Alle Controller (Kaufmenü-Freischaltung in allen Städten) Mit diesem Controller-Pack werden in allen Städten das Kaufmenü freigeschaltet (benötigt minds 1 Stadt) Wdzięczna będę za pomoc jakiegoś germanisty!!
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To znaczy ze jezeli zgrasz ten Pack do gry to bedziesz miala dostepne menu kupowania we wsztstkich miastach nawet wtedy kiedy jestes tam ze swoim Simem...
Bardzo przydatny patch ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie mam tego w grze wiec nie wiem jak wyglada dzialanie.Ale z tego co pisza wlasnie tak ma byc ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki wszystkim ^_______^
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie działa mi stronka z tymi drzwiami! Czy ktoś zna inną, na której też są takie drzwi? Proszę o pomoc!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a tak na marginesie..to sa tylko do Sims abrakadabra czy do innych tez????
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Do wszystkich cześci ;]
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |