![]() |
"Spokojny Kąt" [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Wystawiam dziś do oceny mój pierwszy domek na tym forum. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. Starałam się bardzo, by był ładny. Włożyłam w niego dużo pracy i... serca.
Niestety zdjęć łazienek nie udało mi się zrobić, bo są stosunkowo małe i zawsze ściana wszystko zasłaniała. Parcela 3/4 Cena 164 430 simelonów Parter: 2 pokoje, 2 łazienki, kuchnie, salon, garaż. I piętro: (nieumeblowane) 2 pokoje, łazienka. Domek zawiera dużo dodatków z neta. Przepraszam bardzo, że na początku nie było zdjęć ( szkoda,że zareagowaliscie ironicznie) ale dopiero uczyłam sie je wystawiać. Wiem, że zdjęcia nie sa najlepsze ale starałam się;) Mam nadzieję, że choć troszkę podoba się wam mój domeczek;) |
Odp: "Spokojny Kąt"
Przepraszam bardzo,
Czy mi się nie wyświetlają zdjęcia, a może ich poprostu nie wstawiłaś ?! :O Super. Prezentacja domu bez zdjęć. :laugh: |
Moniiia, nie czepiaj się! W końcu napisała ile kosztuje i co jest gdzie. Prezentacja jest. A że zdjęć nie ma, to tylko takie małe nie dociągnięcie. Buhaha.
|
Eee, aha no fajnie... O.o
|
To jest tylko małe niedopatrzenie...
|
Nie rozumiem po co jest to całe sprawdzanie postów zanim będą dodane, skoro praktycznie wszystko można wstawić... :con:
|
Ładne są niektóre meble. Ogólnie nie jest źle, ale z zewnątrz dom jest średni. Nie najgorszy, ale średni. Masz styl, buduj dalej. :) Ale za to wnętrze całkiem, całkiem, tylko trochę małe te zdjęcia i ciemne. Więc nie za bardzo mogę ocenić. Ale z tego co widzę, to za bryłę i ogród daję 6.5/10, a za wnętrze 7/10. Skąd masz mebelki w kuchni? Czyżby to szafki płatne? :)
|
podoba mi się, chociaż chciałabym zobaczyć go w wersji parterowej (ostatnio mam dosć pięter). Gyby było jaśniej w środku mogłabym powiedzieć więcej a tak widze przemyślane wnętrze, dopracowane. fotki troche małe i nie mogę się wpatrzeć. 7.5/10
|
Teraz o wiele lepiej. Całkiem ładny ten domek...
|
Mnie się on tam BAAARDZO podoba :P
i dużo dodatkow z neta .... ładnych :D i bez gadania 10/10 ;P |
Ładnie, i to będzie... Moja ocena to...To: 9/10
|
Bryła szczerxze mówiąc dziwna a i styl w srodku nie za ciekawy 3/10 ;P
|
nie ma co gadać jest fatalnyyy.......
no oczywiście ze piekny nic dodać nic ująć !!! |
Bryła fajna, wnetrze tez świetne, 9/10
|
Cieszę się,że niektórym z was domek się podoba. Dzięki! Naprawdę się starałam i myślę, że domek nie jest najgorszy :)
|
Wszyscy robicie bardzo fajne domki, ale lepjej by było żeby były bez dodatków.Moja ocena 5\10(ładna bryła).
|
hej. możesz jakoś mi przesłać na maila ([email protected]) ten domek? naprawdę mi się podoba.
ps. jak ty ściągnęłaś te dodatki z neta?! |
-Bryła mi się nie podoba,
-Od frontu ładnie, -Tyły domku mi nie pasują, -Masz dziwny basen (kolor), -Wejście ślicznie, dobrze zaprojektowane, -Przedpokoj bez stylu, -W salonie połączyłaś styl klasyczny z nowoczesnym, ogólnie zaśmiecony, więc masz minus, -Kuchnia idealna, ładnie łączone style i kolory, -Gdyby tapeta w sypialni była w pomarańczu lub w żółci byłby plus. cegły tam kompletnie nie pasują, -w sypialni dziewczynki powinno być skromniej. Jestm mały, a dużo jest w nim dodatków, -Piękna Łazienka- Wielki Plus! Ocena Ogólna: 4/12 (2+)- Taki sobie Sory za szczerość, ale ten dom nie przypadł mi do gustu. Mam nadzieję, że sie nie gniewasz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hm,mi się bardzo podoba.Szczególnie salon i ogród.Barwy są dosyć jasne,co mi się baaardzo podoba.10/10 :smirk:
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w tworzeniu parcel,Myrtle |
Cytat:
|
Bryła ładna i wnętrza również. Jedynie mam zastrzeżenie do salonu, wydaje mi sie że za dużo tam mebli. 9/10
|
Podoba mi się :P Z zwenątrz i wewnątrz domek wygląda ładnie.9,9/10
|
Domek super zrobiony. Ładnie dopasowane kolory mebli do ścian...Ciekawie zrobiony basen 10/10 NIEMAM ZASTRZEŻEŃ
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:06. |