![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Wystawiam dziś do oceny mój pierwszy domek na tym forum. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. Starałam się bardzo, by był ładny. Włożyłam w niego dużo pracy i... serca.
Niestety zdjęć łazienek nie udało mi się zrobić, bo są stosunkowo małe i zawsze ściana wszystko zasłaniała. Parcela 3/4 Cena 164 430 simelonów Parter: 2 pokoje, 2 łazienki, kuchnie, salon, garaż. I piętro: (nieumeblowane) 2 pokoje, łazienka. Domek zawiera dużo dodatków z neta. Przepraszam bardzo, że na początku nie było zdjęć ( szkoda,że zareagowaliscie ironicznie) ale dopiero uczyłam sie je wystawiać. Wiem, że zdjęcia nie sa najlepsze ale starałam się ![]() Mam nadzieję, że choć troszkę podoba się wam mój domeczek ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:29 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przepraszam bardzo,
Czy mi się nie wyświetlają zdjęcia, a może ich poprostu nie wstawiłaś ?! ![]() Super. Prezentacja domu bez zdjęć. :laugh: |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moniiia, nie czepiaj się! W końcu napisała ile kosztuje i co jest gdzie. Prezentacja jest. A że zdjęć nie ma, to tylko takie małe nie dociągnięcie. Buhaha.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eee, aha no fajnie... O.o
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
To jest tylko małe niedopatrzenie...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem po co jest to całe sprawdzanie postów zanim będą dodane, skoro praktycznie wszystko można wstawić... :con:
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 20
|
![]()
Ładne są niektóre meble. Ogólnie nie jest źle, ale z zewnątrz dom jest średni. Nie najgorszy, ale średni. Masz styl, buduj dalej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
podoba mi się, chociaż chciałabym zobaczyć go w wersji parterowej (ostatnio mam dosć pięter). Gyby było jaśniej w środku mogłabym powiedzieć więcej a tak widze przemyślane wnętrze, dopracowane. fotki troche małe i nie mogę się wpatrzeć. 7.5/10
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 22
|
![]()
Teraz o wiele lepiej. Całkiem ładny ten domek...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mnie się on tam BAAARDZO podoba
![]() i dużo dodatkow z neta .... ładnych ![]() i bez gadania 10/10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|