|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam. Wystawiam dziś do oceny mój pierwszy domek na tym forum. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. Starałam się bardzo, by był ładny. Włożyłam w niego dużo pracy i... serca.
Niestety zdjęć łazienek nie udało mi się zrobić, bo są stosunkowo małe i zawsze ściana wszystko zasłaniała. Parcela 3/4 Cena 164 430 simelonów Parter: 2 pokoje, 2 łazienki, kuchnie, salon, garaż. I piętro: (nieumeblowane) 2 pokoje, łazienka. Domek zawiera dużo dodatków z neta. Przepraszam bardzo, że na początku nie było zdjęć ( szkoda,że zareagowaliscie ironicznie) ale dopiero uczyłam sie je wystawiać. Wiem, że zdjęcia nie sa najlepsze ale starałam się Mam nadzieję, że choć troszkę podoba się wam mój domeczek
Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Przepraszam bardzo,
Czy mi się nie wyświetlają zdjęcia, a może ich poprostu nie wstawiłaś ?! Super. Prezentacja domu bez zdjęć. :laugh: |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
Moniiia, nie czepiaj się! W końcu napisała ile kosztuje i co jest gdzie. Prezentacja jest. A że zdjęć nie ma, to tylko takie małe nie dociągnięcie. Buhaha.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Eee, aha no fajnie... O.o
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 22
|
To jest tylko małe niedopatrzenie...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie rozumiem po co jest to całe sprawdzanie postów zanim będą dodane, skoro praktycznie wszystko można wstawić... :con:
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 20
|
Ładne są niektóre meble. Ogólnie nie jest źle, ale z zewnątrz dom jest średni. Nie najgorszy, ale średni. Masz styl, buduj dalej.
Ale za to wnętrze całkiem, całkiem, tylko trochę małe te zdjęcia i ciemne. Więc nie za bardzo mogę ocenić. Ale z tego co widzę, to za bryłę i ogród daję 6.5/10, a za wnętrze 7/10. Skąd masz mebelki w kuchni? Czyżby to szafki płatne?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
podoba mi się, chociaż chciałabym zobaczyć go w wersji parterowej (ostatnio mam dosć pięter). Gyby było jaśniej w środku mogłabym powiedzieć więcej a tak widze przemyślane wnętrze, dopracowane. fotki troche małe i nie mogę się wpatrzeć. 7.5/10
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 22
|
Teraz o wiele lepiej. Całkiem ładny ten domek...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mnie się on tam BAAARDZO podoba
i dużo dodatkow z neta .... ładnych i bez gadania 10/10
|