![]() |
"Spokojny Kąt" [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Wystawiam dziś do oceny mój pierwszy domek na tym forum. Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. Starałam się bardzo, by był ładny. Włożyłam w niego dużo pracy i... serca.
Niestety zdjęć łazienek nie udało mi się zrobić, bo są stosunkowo małe i zawsze ściana wszystko zasłaniała. Parcela 3/4 Cena 164 430 simelonów Parter: 2 pokoje, 2 łazienki, kuchnie, salon, garaż. I piętro: (nieumeblowane) 2 pokoje, łazienka. Domek zawiera dużo dodatków z neta. Przepraszam bardzo, że na początku nie było zdjęć ( szkoda,że zareagowaliscie ironicznie) ale dopiero uczyłam sie je wystawiać. Wiem, że zdjęcia nie sa najlepsze ale starałam się;) Mam nadzieję, że choć troszkę podoba się wam mój domeczek;) |
Odp: "Spokojny Kąt"
Przepraszam bardzo,
Czy mi się nie wyświetlają zdjęcia, a może ich poprostu nie wstawiłaś ?! :O Super. Prezentacja domu bez zdjęć. :laugh: |
Moniiia, nie czepiaj się! W końcu napisała ile kosztuje i co jest gdzie. Prezentacja jest. A że zdjęć nie ma, to tylko takie małe nie dociągnięcie. Buhaha.
|
Eee, aha no fajnie... O.o
|
To jest tylko małe niedopatrzenie...
|
Nie rozumiem po co jest to całe sprawdzanie postów zanim będą dodane, skoro praktycznie wszystko można wstawić... :con:
|
Ładne są niektóre meble. Ogólnie nie jest źle, ale z zewnątrz dom jest średni. Nie najgorszy, ale średni. Masz styl, buduj dalej. :) Ale za to wnętrze całkiem, całkiem, tylko trochę małe te zdjęcia i ciemne. Więc nie za bardzo mogę ocenić. Ale z tego co widzę, to za bryłę i ogród daję 6.5/10, a za wnętrze 7/10. Skąd masz mebelki w kuchni? Czyżby to szafki płatne? :)
|
podoba mi się, chociaż chciałabym zobaczyć go w wersji parterowej (ostatnio mam dosć pięter). Gyby było jaśniej w środku mogłabym powiedzieć więcej a tak widze przemyślane wnętrze, dopracowane. fotki troche małe i nie mogę się wpatrzeć. 7.5/10
|
Teraz o wiele lepiej. Całkiem ładny ten domek...
|
Mnie się on tam BAAARDZO podoba :P
i dużo dodatkow z neta .... ładnych :D i bez gadania 10/10 ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |