![]() |
Simka Bella!
Przedstawiam wam moja simkę, którą stworzyłam na potrzeby konkursu (niestey nie wygrała:1smutny: ). Konkurs był ogłoszony na innej simowej stronie, na której ja mam inny nick. Więc proszę nie oskarżać mnie o plagiat. Pomyślałam, że może tu moja piękna będzie miała większe powodzenie!;) Sporo się przy niej napracowałam!!
http://img508.imageshack.us/img508/4...f1420f7an1.jpg http://img248.imageshack.us/img248/2...8b4210cnr8.jpg http://img148.imageshack.us/img148/5...854210bzp7.jpg |
Odp: Simka Bella!
Mi się jakoś nie podoba , czegoś mi w niej brakuje.
W ogóle są niedociągnięcia. Ale rób dalej. ;) |
Mogę ja ją rozwinąc?Jezeli tak to mówie:Simka ma brzydki nie pasujacy do jej karnacij(ani sam do siebie) makijaz,ma brzydka karnacije i brwi.Ogólnie maxis,zadnego wkladu.Nie zmieniłas twarzy zbytnio.Za okrągła.4/10
|
Trochę za okrągłą ma twarz i ten róż na policzkach nie pasuje. Ale za to oczka są śliczne:D
|
Alutko, Alutko... :D Nie za bardzo podoba mi się twoja metamorfoza Belli Ćwir. Za bardzo ją zmieniłaś i wyszła taka papuśna. :O Fakt... brzydka nie jest, jest właściwie taka swojska i skromna. Ale trzeba było zaszaleć i zrobić jej jakiś wystrzałowy makijaż. xD Wtedy być może oddałbym na nią głos. ;) Przypomina mi trochę jedną z sióstr Halliwell z Charmed. :P Oceniłbym ją 6.5/10. :)
|
Witam cię alutko22 simka niezbyt piękna. Róż itp. Są takie fajne strony jak www.kamkitten.net ściągnij pare makijaży i będzie naprawde supcio. Popracuj nad kształtem twarzy. Moja ocena to 7,5/10 nie jest tak żle.
P.S. napisz na PM na forum z tym konkursem mój nick to "klaudia" |
Cytat:
Pozostałym osobom dziękuję, za pouczajcą i niezbyt bolesną ocenę ;);) :* |
Dziwne,myslalam ze gralas wczesniej w simsy i chyb nie grałas powietrzem.Nie zmienie zdania.Simki robie dla siebie,nie pokazuje jedynie na jedym forum.
|
Nie będę pisał, że brzydka (ja robie o 1000 gorsze) powiem jedno: ładna.
|
Zauważyłam , że ładnie masz w domu to jeżeli to twój
może zacznij wstawiać domy . Oczywiście z simkami możesz nadal próbować mi jakoś to nie wychodzi. |
No cóż.
Makijaż tragicznie dobrany. Zębuchy widać-kompletnie nie pasują. Nos taki brzydki. Brwi kompletnie nie pasują. Wybacz, ale mi się nie podoba. Pracuj dalej! ;) 3.5/10 |
Simka może nie jest pięknością, ale nie jest też brzydka. Taka pyza, ma swój urok :)
|
Cytat:
Tak to mój domek. Zbudowałami ch dużo!, ale nie mam odwagi ich wystawić.:shy: Są na tym forum prawdziwi mistrzowie i myślę, że moje domki wypadną słabo...:con: |
Ładna!!!Podoba mi sie.
|
Tak samo jak simki wypadły.Masz nową?
|
Cytat:
Wystaw swoją Simkę kochanie to może wspólnie ja ocenimy?:) |
Wiesz,nie muszę.Tak czy siak byś ja skrytykowała zeby sie odbic...;/Znam,i nie imponuje mi to.
|
Cytat:
|
Dobra,juz zamiaru kłócic sie nie mam.Simka jest tragiczna,szczerze mówie.Ma makijaz nie zbyt dobrany i jakos mało realistyczna.
|
Mnie się nie podoba,lepiej by wyszło gdybyś nie tworzyła nowej simki o innej twarzy tylko wzieła tą oryginalną ubrała ją w czerwoną sexowną sukienkę,umalowała i zmieniła jej fryzure(skóra powinna zostać taka jaka powinna być)
|
a mi się tam podoba różni się nie co od innych simów jest wporzo ;) i tak trzymaj
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20. |