![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam wam moja simkę, którą stworzyłam na potrzeby konkursu (niestey nie wygrała:1smutny: ). Konkurs był ogłoszony na innej simowej stronie, na której ja mam inny nick. Więc proszę nie oskarżać mnie o plagiat. Pomyślałam, że może tu moja piękna będzie miała większe powodzenie!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 30.10.2007 - 10:37 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi się jakoś nie podoba , czegoś mi w niej brakuje.
W ogóle są niedociągnięcia. Ale rób dalej. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mogę ja ją rozwinąc?Jezeli tak to mówie:Simka ma brzydki nie pasujacy do jej karnacij(ani sam do siebie) makijaz,ma brzydka karnacije i brwi.Ogólnie maxis,zadnego wkladu.Nie zmieniłas twarzy zbytnio.Za okrągła.4/10
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 22
|
![]()
Trochę za okrągłą ma twarz i ten róż na policzkach nie pasuje. Ale za to oczka są śliczne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 20
|
![]()
Alutko, Alutko...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam cię alutko22 simka niezbyt piękna. Róż itp. Są takie fajne strony jak www.kamkitten.net ściągnij pare makijaży i będzie naprawde supcio. Popracuj nad kształtem twarzy. Moja ocena to 7,5/10 nie jest tak żle.
P.S. napisz na PM na forum z tym konkursem mój nick to "klaudia" |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozostałym osobom dziękuję, za pouczajcą i niezbyt bolesną ocenę ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 31.10.2007 - 06:51 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziwne,myslalam ze gralas wczesniej w simsy i chyb nie grałas powietrzem.Nie zmienie zdania.Simki robie dla siebie,nie pokazuje jedynie na jedym forum.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie będę pisał, że brzydka (ja robie o 1000 gorsze) powiem jedno: ładna.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zauważyłam , że ładnie masz w domu to jeżeli to twój
może zacznij wstawiać domy . Oczywiście z simkami możesz nadal próbować mi jakoś to nie wychodzi. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|