![]() |
2 Problemy ważne!
Hejka!
1 pytanie (ważniejsze): Dlaczego jak pojeczalem simem na parcele publiczną taksówką i wrócilem to w tym momencie kiedy pojawil mi się już ekran z domem to tryb rodziny byl niedostępny i nie dalo się wylączyć pauzy ;( ;( co mam robić?! ;( To byl naprawde fajny facet i myślalem nawet o żonie dla niego. ;( ;( ;( ;( Więc o co chodzi?? ;( ;( ;( ;( 2 pytanie (mniej ważne) Chcialem zalożyć restauracje jako przedsiębiorstwo domowe ale, gdy wchodze w katalogi i daje rzeczy tylko z wlasny biznes to tam nie ma tej dużej kuchenki i stanowiska kierownika sali :no: :no: Więc gdzie to jest bo bardzo mi zależy. PS.:Nie chce linków na inny temat. Dzięki za pomoc |
Odp: 2 Problemy ważne!
Jeżeli chodzi o drugie pytanie to ja tez chcialam zrobic sobie restauracje i zrobilam.Ściągnęłam sobie te rzeczy z internetu :)
To jest link: http://thesims2.ea.com/exchange/lot_...&languageCode= to jest jakaś restauracja...zainstaluj i zobacz czy masz te rzeczy... |
Spróbuj kliknąc na to kółko gdzie włącza się tryb rodziny.
|
1. Po wpisaniu kody boolProp testingCheatsEnabled true zaraz po przyjechaniu na parcelę publiczną to pojawia się błąd. Cokolwiek klikniesz Twoje simy zniknął, a tryb rodziny się wyłącza. Miałaś/eś coś takiego?
2. - |
Dzięki, waktycznie używam bardzo często boolpropa ale nigdy wcześniej mi sięto nie zdażalo ;(
A co do 2 pytania dlaczego nikt nie odpowiada wiem byla jedna osoba ale ja nie umiem ściągać z internetu dodatków czy ktoś móglby mi to wyjaśnić krok po kroku jak się ściąga albo chociaż dać link jeśli byl temat o ściąganiu dodatków z neta bylbym bardzo ale to bardzo wdzięczny :shy: :shy: :shy: |
Poradnik dotyczący wgrywania dodatków:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186 |
Podróże, do tego dodatku co ci przeslalam nie trzeba poradnika Renaesa...poprostu klikasz na Download this lot i wtedy jak ci sie sciagnie, dajesz otworz i włącza ci sie niebieskie okienko, w którym naciskasz instaluj i po sprawie...
tylko trzeba sie zarejstrowac...nie ma innej mozliwosci jak chcesz miec restauracje... |
1. To nie mój poradnik. 2. Ten poradnik dotyczy wgrywania pojedynczych dodatków takie jak np. kuchenka. |
Wiem Renaes ze to nie twoj poradnik chodzilo mi raczej o to ze go podales.
|
Dzięki wielkie Buziaki dla wszystkich co mi pomogli i oczywiście nieistniejące pk. reputacji
|
ściągnales/as sobie tą restauracje ?
|
jak ze strony którą podala mi Sandusiaaa się zarejestrować?? i jak się zarejestrować na stronie modthesims2??
|
Musisz nacisnąć register
|
Myślalem że podasz mi tylko link do tej kuchenki i stanowiska a tu proszę piękna i ekskluzywna restauracja tylko jest maly problem czy te loga kilku dodatków obok zdjęcia oznaczają że muszę mięć te dodatki?? bo z nich to nie mam: TS2 RR, TS2 SIE, TS2 Z i TS2 MZH&M
|
I tam gdzie jest napisane Platform To wezme PC a tam gdzie jest Game Name co mam wybrać??
|
Chodzi ci o rejstracje ??
Jeżeli chodzi o te loga, to ja jak nie mialam wszystkich dodatkow to i tak mi sie normalnie sciagalo, tylko moze nie mbyc paru rzeczy tam poprostu...a ty masz podróże ?? |
Mam podróże a tak apropo skorzystalem z tego poradnika i dobra rozpakowalem ale te pliki są w formacie package ale juz wypakowalem i nie moge ich zainstalowac bo plik tylko do odczytu o co chodzi??
|
ty je rozpakowywujesz ?? przeciez na nie wystarczy kliknąć i "zainstaluj"...
|
Cytat:
|
I co jak mi do downloads przeniesie to przeciesz chyba dalej będzie plik package tylko do odczytu czy nie zaraz sprawdze...
|
Eureka!!! Dziala Dziala!!!! DziĘki Uaktywnilo Mi SiĘ Okienko WartoŚci Zmodyfikowanych!!!! Teraz ŚciĄgam Sobie TĄ Restauracje Taki Jestem Podniecony Że Zaraz SiĘ Ze SzczĘŚcia Poplacze ;( ;( ;( ;( ;( :d :d :d :d :d :d Juchu!! DziĘki Wszystkim Co Mi Pomogli Aha Jeszcze Jedno Jaki Jest Adres Strony Modthesims2 I Gdzie Jest Okienko Do Rejestracji?? :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
Cytat:
|
nie trzeba jestem już zalogowany!! Tylko mógby mi ktoś dać link na kamery monitoringu tak żeby dalo się oglądać to co one nagrywają w telewizorze, przezroczysty parking, taka okrągla, duża wanna w wielu domach są takie i kabriolety tylko jakieś fajne sportowe a nie jakieś powozy z góry dziękuje :)
|
Ale jak się zarejestrować na tej stronie którą podala mi Sandusiaaa kliknąlem register wybralem konsole PC wybralem simsy Podróże tylko jak pisze user i pasword to potem mi wyskakuje taki napis:The member name and password you entered appears to be invalid. co teraz zrobić??
|
Nie pisz dwóch postów pod rząd!
"nie trzeba jestem już zalogowany!! Tylko mógby mi ktoś dać link na kamery monitoringu tak żeby dalo się oglądać to co one nagrywają w telewizorze, przezroczysty parking, taka okrągla, duża wanna w wielu domach są takie i kabriolety tylko jakieś fajne sportowe a nie jakieś powozy z góry dziękuje" a to nie w tym dziale |
Cytat:
Być może ktoś ma już taki nick jak chciałeś Ty dać, spróbuj wpisać inny. A jeśli trzeba dwa razy wpisywać hasło to widocznie nie wpisałeś ich w tych polach tak samo. |
A czy jeśli zciągne sobie jakiegoś placka albo danie to ono po prostu będzie widoczne w lodówce i czy ktoś mógby mi podać linki do stron z dodatkami i żeby się nie rejestrowalo no ale też takie mogą być PLIS
|
omg masz cały dział ze stronami z dodatkami. zamykam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:51. |